in

Με προσοχή το κλικ… Μην τρομάξετε… Αυτές είναι οι 10 χειρότερες παραμορφώσεις διασήμων από πλαστικές επεμβάσεις

Η ανταγωνιστική σχέση με τον χρόνο και η εμμονή με την εξωτερική εμφάνιση οδηγούν συχνά σε λανθασμένες αποφάσεις.

Και αυτοί οι 10 διάσημοι άνθρωποι έκαναν σίγουρα κάποιες αμφιλεγόμενες επιλογές:

Meg-Ryan_fa3fd

Meg Ryan

Αφήνοντας πίσω της το γλυκό πρόσωπο με το οποίο έγινε διάσημη σε ταινίες όπως το «Top Gun» (1986) και το «When Harry Met Sally» (1989), η 54χρονη ηθοποιός αποτελεί πλέον ένα από τα πιο χαρακτηριστικά παραδείγματα προς αποφυγή.

Pamela-Anderson1_5bf98Pamela Anderson

Εκτός από τις περιβόητες αυξομειώσεις που έχει κάνει στο στήθος της, η πρώην σταρ του Baywatch έχει δυστυχώς πειράξει και το πρόσωπό της.

Donatella-Versace_468fa

Donatella Versace

Κανείς δεν είναι σίγουρος πόσες επεμβάσεις έχει κάνει η Ιταλίδα σχεδιάστρια, αλλά έχει σίγουρα πει το «ναι» σε facelifts, εμφυτεύματα ή ενέσεις στα χείλη και πλαστική στη μύτη της.

Priscilla PresleyΗ πρώην σύζυγος του θρυλικού Elvis Presley έχει υποκύψει αρκετές φορές στα θέλγητρα των αισθητικών επεμβάσεων.

Courtney-Love1_34cb0

Courtney Love

Το ίδιο και η χήρα ενός άλλου θρύλου, του Kurt Cobain.

Cher-plastic-surgery_b1f79Cher

Στα 69 της, η τραγουδίστρια είναι πλέον εθισμένη στην πλαστική χειρουργική. Μεταξύ άλλων έχει παραδεχθεί πως έχει κάνει facelift, ενέσεις botox και ρινοπλαστική.

Daryl-Hannah_deeb9

Daryl Hannah

Η Αμερικανίδα ηθοποιός, που έχει υπάρξει μια από τις ομορφότερες γυναίκες της μεγάλης οθόνης, έχει αλλοιώσει επίσης σημαντικά τα χαρακτηριστικά της.

Fergie_3f3d0

Fergie

Αν και είναι μία από τις νεότερες γυναίκες στη λίστα, η 40χρονη τραγουδίστρια φημολογείται ότι έχει επέμβει στο πρόσωπό της με ρινοπλαστική, ενέσιμα εμφυτεύματα στα χείλη και στα μάγουλα και, φυσικά, με botox.

Melanie-Griffith_7e349

Melanie Griffith

Η 58χρονη σταρ δεν έχει παραδεχθεί ποτέ ότι έχει ξαπλώσει στο τραπέζι του πλαστικού, ωστόσο φαίνεται πως έχει κάνει επεμβάσεις σχεδόν σε όλο το πρόσωπό της.

what-did-these-celebs-look-like-before-plastic-surgery-361704632-mar-26-2013-1-600x500_d802fMickey Rourke

Δεν είναι μόνο οι γυναίκες που, χάρη στην ανασφάλειά τους, παραμορφώνονται εξαιτίας των επεμβάσεων, αλλά και οι άνδρες: Ο Mickey Rourke είναι το πλέον χαρακτηριστικό παράδειγμα.

Πηγή: fevgato.eu

Αυτό είναι το τραγούδι που θα μας εκπροσωπήσει στη φετινή Eurovision!

Αυτός είναι ο λόγος που αυτοκτόνησε η 15χρονη κοπέλα στο Παλαιό Φάληρο