in

Μητέρα μοιράζεται στο facebook φωτογραφίες της πανέμορφης κόρης της. Όταν όμως τις προσέχει καλύτερα, ανακαλύπτει κάτι χυδαίο..

Φαντάσου να σερφάρεις στο ίντερνετ και να ανακαλύψεις αποκρουστικά ανέκδοτα να καλύπτουν τις φωτογραφίες του λατρεμένου σου παιδιού.

Αυτή είναι η θλιβερή πραγματικότητα για μια μητέρα από την Αλαμπάμα, και θέλει να γίνει γνωστή η ιστορία της.

293

Η Ashton Hamner λέει στο WSFA News ότι έπεσε πάνω σε οικογενειακές φωτογραφίες της 16 μηνών κόρης της, Lennox, που είχαν μετατραπεί σε meme με άσχημα μηνύματα.

301

Σε συνέντευξη της είπε, ότι μια ειδοποίηση στο Facebook την ενημέρωσε για την άσχημη χρήση του προσώπου της Lennox στο ίντερνετ:

«Την κορόιδευαν γιατί δεν έχει μαλλιά και έλεγαν ότι έχει καρκίνο, ότι θα έπρεπε να τη σκοτώσω, ότι είναι καθυστερημένη και άλλα πράγματα γεμάτα μίσος», είπε η Hamner στο WSFA News. «Έκλαψα. Αυτό μπορούσα να κάνω μόνο. Ήμουν πολύ αναστατωμένη. Δεν μπορούσα να πιστέψω αυτό που έβλεπα.»

Αυτή είναι η αρχική φωτογραφία, από μια οικογενειακή επίσκεψη στην παραλία, την οποία ανέβασε η Hamner στο λογαριασμό της στο Instagram πάνω από 3 μήνες πριν, και η οποία αργότερα μεταμορφώθηκε με εντελώς χυδαίο τρόπο..

… σε αυτό:

07

Αυτό, λοιπόν, που έκαναν όποιοι παραμόρφωσαν την συγκεκριμένη φωτογραφία, δεν είναι μόνο κακό, αλλά και παράνομο.

Όπως αναφέρει το WSFA , αν αλλάξεις τη φωτογραφία κάποιου και την αναδημοσιεύσεις στο ίντερνετ, παραβιάζεις το νόμο.

«Μπορούν να την αναδημοσιεύσουν», λέει ο νομικός αναλυτής Mark McDaniel. Αν όμως πάρουν τη φωτογραφία μου και βάλουν μια λεζάντα, τότε αλλάζουν την κατάσταση. Θα μπορούσε να προκαλέσει δυσφήμιση του χαρακτήρα της φωτογραφίας.»

Το Facebook από τότε κατέβασε τις φωτογραφίες της Lennox, αφού η Hamner έκανε αναφορά στη σελίδα.

012

«Άλλαξα τις ρυθμίσεις και τώρα κανείς δεν έχει πρόσβαση στις φωτογραφίες μου, εκτός και αν ανήκει στην ομάδα των φίλων μου», είπε.

Ελπίζω να μην συμβεί σε άλλη οικογένεια. Η Hamner τώρα ενθαρρύνει τους άλλους να είναι προσεκτικοί με τις φωτογραφίες που ανεβάζουν.

Πηγή

“Οσο τον φτυνεις, τοσο κολλαει!” : Σε ποια ζωδια πιανει αυτο το κολπο;

Η ημερομηνία γέννησης σχετίζεται και με το πόσα χρόνια θα ζήσουμε!