in

Μοντέλο έδειξε τον πραγματικό εαυτό της στο Instagram με αποτέλεσμα να την διαγράψουν χιλιάδες «φίλοι»

Ένα πολύ ενδιαφέρον πείραμα έκανε ένα μοντέλο από την Βρετανία, η Stina Sanders και το αποτέλεσμα ήταν εντυπωσιακό. Η νεαρή κοπέλα συνήθιζε να ανεβάσει στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram φωτογραφίες βαμμένη ή με μαγιό σε πόζες επαγγελματικές ή και πιο ανέμελες αλλά πάντα προσεγμένες.

Ήταν πάντα περιποιημένη και ανέβαζε φωτογραφίες από εξωτικά μέρη όπως παραλίες ή και από ακριβά μαγαζιά. Είχε μάλιστα 13.000 followers και σε κάθε σέξι της φωτογραφία τα like έπεφταν «βροχή».

Μέχρι που αποφάσισε να σταματήσει να ανεβάζει μόνο τις φωτογραφίες στις οποίες είναι αψεγάδιαστη ή περνάει τέλεια και να δημοσιεύει και εικόνες από την καθημερινή της ζωή όπως πραγματικά είναι. Όπως είπε επηρεάστηκε από την κοπέλα που πρόσφατα πρόβαλε την ιστορία της για το πόσο ψεύτικα είναι τα social media και πόσο στημένες είναι όλες οι δήθεν τέλειες φωτογραφίες που ανεβαίνουν σε αυτά.

Έτσι αντί για τις προκλητικές φωτογραφίες και τα εξωτικά τοπία άρχισε να ανεβάσει στιγμές από το μπάνιο της την ώρα της περιποίησης ακόμη και της αποτρίχωσης στο πρόσωπο. Αυτό που ανακάλυψε είναι ότι τα like άρχισαν να μειώνονται αλλά όχι μόνο αυτά. Μέσα σε λίγες μέρες σταμάτησαν να την ακολουθούν περίπου 3.000 θαυμαστές της καθώς όπως λέει μάλλον αυτά που ανέβαζε τους φαίνονταν αδιάφορα και ενοχλητικά.

Όπως είπε έκανε εκκαθάριση καθώς φάνηκε ότι υπήρχαν γυναίκες που όχι μόνο δεν την διέγραψαν αλλά την στήριξαν σε αυτό που έκανε. Πριν λίγες μέρες μάλιστα αποκάλυψε ότι έκανε και ψυχοθεραπεία η οποία την βοήθησε να ξεπεράσει τις κρίσεις άγχους που είχε και την μορφή κατάθλιψης. Οι συνεδρίες όπως αποκάλυψε την έκαναν καλύτερο άνθρωπο και δεν πλέον δεν την ενδιαφέρει μόνο πως θα φανεί ωραίο το στήθος στις φωτογραφίες όπως παλιά.

Το αποτέλεσμα από το πείραμα έδειξε σύμφωνα με την ίδια ότι οι άνθρωποι δεν ενδιαφέρονται για την πραγματική εικόνα κάποιου αλλά τους αρέσει να βλέπουν συγκεκριμένα πρότυπα που παρουσιάζονται ως τέλεια. Γι’ αυτό και άρχισαν να την διαγράφουν από τα προφίλ τους. Εκείνη πλέον δεν θα σταματήσει αυτό που κάνει και σκοπός της είναι να δείξει ότι τα πρότυπα είναι ψεύτικα και ο κάθε άνθρωπος θα πρέπει να έχει τον δικό του χαρακτήρα και τη δική του ζωή χωρίς την συγκρίνει με άλλων ή να προσπαθεί να γίνει τέλειος.

sandst01

sandst02

sandst03

sandst04

sandst05

sandst06
Πηγή

Τα κορίτσια του Πανεπιστημίου της Οξφόρδης ξεγυμνώθηκαν

Με τον ΑΕΡΑ ενός ΣΤΑP! Δείτε για πρώτη ΦΟΡΑ στη τηλεόραση ΤΟΝ Κρητικό αγρότη! [video]