in

“Μόλις έσκασε! Φυλακή οι γονείς της μικρής…”

Για παραμέληση εποπτείας ανηλίκου παραπέμπονται οι γονείς της 3,5 ετών Μαρίας Ελένης Πρίντεζη.

Ενημερώθηκε ο Εισαγγελέας ενώ για την υποθεση σχηματίσθηκε ποινική δικογραφία τη διερεύνηση της οποίας, έχει αναλάβει η Ασφάλεια Αττικής.

Με τις κατηγορίες της παραμέλησης εποπτειας ανηλίκου και της έκθεση ανηλίκου σε κίνδυνο οι γονείς της μόλις 3,5 ετών Μαρία Ειρήνη Πρίντεζη η οποία εξαφανίστηκε την Κυριακή του Πάσχα (01/05) από τη μάντρα σκραπ του παππού της Γιώργου, στο Σκαραμαγκά τεθηκαν υπό κράτηση.

Η μόλις 3,5 ετών Μαρία Ειρήνη Πρίντεζη η οποια εντοπίσθηκε σχεδόν 4χλμ από το σημείο της εξαφάνισης της, έχει μεταφερθεί για προληπτικούς λόγους στο Νοσοκομείο Παίδω. Παρακολουθείται από παιδοψυχολογο, χωρίς να έχει δώσει ακόμη πληροφορίες για τις ώρες που την κρατούσαν μακριά από την οικογένειά της μέχρι τη στιγμή που εντοπίσθηκε.

Νωρίτερα ο παππούς της ανήλικης, Γιώργος Πρίντεζης, αναφέρθηκε σε προσωπικές του διαφορές με τσιγγάνους και υποστήριξε, «Την είδα από το παράθυρο και μου γέλαγε… Ξέρετε τι έχουμε τραβήξει από χθες; Το παιδί το πήρε χέρι κόβω το κεφάλι μου και θα τον βρω! Ξέρω ποιος είναι! Έχω προηγούμενα με έναν τσιγγάνο, πιστεύω πως αυτός είναι!»
Προανάκριση για το περιστατικό διενεργεί η Ασφάλεια Αττικής.

Αυτή είναι η αιτία του αιφνίδιου θανάτου του Γιάννη Αγγελάκη!

Άνθρωπoι- «τέρατα»! Με καρδιά, αυτιά κ.α. σε … σημεiα πoυ δε φαντάζεστε! (ΒIΝΤEO)