A 3D plastic representation of the Facebook logo is seen in this illustration in Zenica, Bosnia and Herzegovina, May 13, 2015. REUTERS/Dado Ruvic
in

Νέος ιός «απειλεί» τους χρήστες του Facebook – Πώς θα τον αποφύγετε

Ένας νέος ιός έκανε τα τελευταία 24ωρα την εμφάνιση του στο χώρο του Facebook, και μάλιστα έχει αρχίσει να διαδίδεται με ταχύτατους ρυθμούς!

Συγκεκριμένα, έρχεται ειδοποίηση σε χρήστες πως έχει αναφερθεί το όνομά τους σε σχόλιο από έναν φίλο τους.

Ωστόσο, αν προσπαθήσεις να μπεις για να δεις το σχόλιο, τότε ο ιός αναπτύσσεται και με τη σειρά σου στέλνεις και εσύ χωρίς να το γνωρίζεις μαζικό μήνυμα σε φίλους του facebook, ότι τους έχεις αναφέρει σε κάποιο σχόλιο.

Μεγάλη προσοχή λοιπόν γιατί το κακόβουλο αυτό λογισμικό μπορεί να υποκλέψει αρχεία η προσωπικές σας φωτογραφίες εάν αναπαραχθεί στον υπολογιστή σας.

Άλωστε δεν είναι η πρώτη φορά που ένας τέτοιος ιός εμφανίζεται σε διαδικτυακούς χώρους και ειδικά στο Facebook. Τον τελευταίο καιρό η συχνότητα εμφάνισης τέτοιων κακόβουλων λογισμικών είναι ολοένα και μεγαλύτερη.

Πηγή

Στο αυτοκίνητο με τα παιδιά: Ένα σκίτσο βγαλμένο από την καθημερινή ζωή κάθε γονιού!

“Παίζω σε π@ρνό ταινίες για να μην κάνω βίζιτες. Στην Ελλάδα, όλα τα μοντέλα κάνουν βίζιτες”! Πικάντικες αποκαλύψεις από Ελληνίδα ηθοποιό!