in

Νομίζει ότι έκλεψε το Τηλέφωνο κάποιου Άλλου. Προσέξτε τώρα ΤΙ τον Περίμενε!

Γιατί πιστεύετε ότι κλέβουν οι άνθρωποι; Είναι άπληστοι; Έχουν ανάγκη; Για να μάθει τα κίνητρα των ανθρώπων και για να διασκεδάσει, ο φαρσέρ του YouTube Tom Mabe μετέτρεψε ένα κινητό σε μηχάνημα που κάνει ηλεκτροσόκ μέσω τηλεχειριστηρίου.

Έτσι, όταν ένας κλέφτης αρπάζει την συσκευή, τον χτυπάει με ηλεκτρισμό καθώς φεύγει. Δείτε την φάρσα στο παρακάτω βίντεο! Στο βίντεο θα δείτε τον Mabe να κάνει πλάκα στους κλέφτες του κινητού-δολώματος, έχοντας μετατρέψει το κινητό σε συσκευή ηλεκτροσόκ.

Όταν κάποιος παίρνει το κινητό, ο Mabe περιμένει λίγο μέχρι να απομακρυνθεί. Όταν οι κλέφτες νιώσουν ότι την έχουν γλιτώσει, τους κάνει ηλεκτροσόκ για να τους δώσει ένα μάθημα.

Από τις 20 Απριλίου που ανέβηκε η φάρσα στο YouTube, έχει συγκεντρώσει πάνω από 1,4 εκατομμύρια προβολές.
Οι περισσότεροι βρήκαν την φάρσα ξεκαρδιστική:

“Αναρωτιέμαι πόσοι σκόπευαν να δώσουν το κινητό ενέχυρο μέχρι που αποκαλύπτεται ότι προκαλεί ηλεκτροσόκ.” Άλλοι σοκαρίστηκαν που κυκλοφορούν τόσοι κλέφτες στους δρόμους της Αμερικής. “Βρήκες τόσους κλέφτες; Έχω μάθει πλάκα.” Κάποιος περιέγραψε το βίντεο τέλεια με λίγα λόγια:

“Μ’αρέσει όταν κάποιος παίρνει αυτό που του αξίζει”, έγραψε ο Vinchenzo C.

Κορυφαίο ανέκδοτο: Η γυναίκα φτάνει ξαφνικά στο σπίτι και βρίσκει τον άντρα της να κάνει έρωτα με μια νεαρή κοπέλα…σκέτη μπόμπα!!

Κινέζοι ψαράδες Έμειναν με το Στόμα Ανοιχτό όταν είδαν ΤΙ είχαν Ψαρέψει.