in

Νταντά η γυναίκα με το κεφάλι μωρού στα χέρια- Αποκεφάλισε το 4χρονο παιδάκι που φρόντιζε

Σοκ έχει προκαλέσει από το πρωί το βίντεο που δείχνει μία γυναίκα να κραδαίνει ένα κομμένο κεφάλι κοντά σε πολυσύχναστο σταθμό του μετρό της ρωσικής πρωτεύουσας.

Όπως έγινε γνωστό, πρόκειται για την νταντά ενός 4χρονου παιδιού που είχε υπό τη φροντίδα της, το οποίο και αποκεφάλισε ενώ στη συνέχεια πυρπόλησε το διαμέρισμά του.      Τα ρωσικά μέσα ενημέρωσης μετέδωσαν πως τελικά η γυναίκα συνελήφθη πριν λίγο. “Το ακέφαλο σώμα ενός παιδιού 3-4 ετών, που έφερε ίχνη βίαιου θανάτου, βρέθηκε σήμερα σε διαμέρισμα του βορειο-δυτικού τμήματος της Μόσχας. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, η νταντά πήρε μαζί της το κεφάλι”, ανακοίνωσε η αστυνομία.

“Η νταντά, που κατάγεται από χώρα της κεντρικής Ασίας, γεννημένη το 1977, σκότωσε το παιδί πριν πυρπολήσει το διαμέρισμα και φύγει”, αναφέρεται στην ανακοίνωση.

Σύμφωνα με το ενημερωτικό portal Lifenews, το όνομα του παιδιού είναι Νάστια.

Η νταντά, που ονομάζεται Γκουλτσέχρα Μπομποκούλοβα, 39 ετών, συνελήφθη κοντά σε σταθμό του μοσχοβίτικου μετρό με το κεφάλι σε πλαστική τσάντα.

Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, η γυναίκα φώναζε “Αλλάχ Ακμπάρ” την ώρα της σύλληψής της. To Lifenews, που διαθέτει πηγές στην αστυνομία, ανέφερε ότι αστυνομικοί προσέγγισαν τη γυναίκα για να ελέγξουν τα χαρτιά της και αυτή απάντησε βγάζοντας το κεφάλι του παιδιού από μία τσάντα και φωνάζοντας ότι το σκότωσε. Η γυναίκα θα περάσει από ψυχιατρικό έλεγχο. Η αστυνομία αρνήθηκε να κάνει οποιοδήποτε σχόλιο.

Μόλις δείτε αυτές τις 13 φωτογραφίες, δε θα γκρινιάξετε ποτέ ξανά για τη δουλειά σας!

20 Χαρακτηριστικά των Ιχθύων, που τους Κάνουν να Ξεχωρίζουν από τα Υπόλοιπα Ζώδια.