in

Οι Τζιχαντιστές σηκώνουν το γάντι απέναντι στους Anonymous

Οι Islamic Cyber Army αποκαλούν τους Anonymous ηλίθιους και καλούν τους οπαδούς του Ισλαμικού Κράτους σε επαγρύπνηση στο διαδίκτυο και τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης

Ο ισλαμικός κυβερνο-στρατός (Islamic Cyber Army) απάντησε στο βίντεο των Anonymous που κήρυξαν τον διαδικτυακό “πόλεμο” κατά του Ισλαμικού Κράτους, μετά τις αιματηρές επιθέσεις στο Παρίσι. Συγκεκριμένα οι ισλαμιστές χαρακτηρίζουν τους Anonymous “ηλίθιους” και αναρωτιούνται “ποιους θα μπορούσαν να χακάρουν;”.

Η απάντηση αναρτήθηκε στο siteintelgroup.com, διαδικτυακό δίαυλο που έχει χρησιμοποιήσει το Ισλαμικό Κράτος και στο παρελθόν προκειμένου να στείλουν το μήνυμά τους. Όπως αναφέρουν οι ισλαμιστές Χάκερ το μόνο που έχουν κατορθώσει μέχρι σήμερα οι άνθρωποι με τη μάσκα είναι να προσβάλλουν μεμονωμένους λογαριασμούς twitter και ηλεκτρονικής διεύθυνσης.

Όπως και αν έχει συμβουλεύουν τους οπαδούς του ISIS να είναι προσεκτικοί, να μην ανοίγουν e-mails από άγνωστη πηγή ή ακόμη και προσωπικά μηνύματα από αγνώστους στο twitter ή άλλα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Πηγή

13 κοινά λάθη που αφορούν τα πpοφυλακτικά και δεν γνωρίζατε

ΣOΚAΡIΣΤIΚH πρoφητεiα… «Μετά τη ΣΥΡIA η EΛΛAΔA»! Oι πρoφητεiες επαληθεύoνται συνεχώς… (ΒIΝΤEO)