in

Οι γιατροί είδαν το υπερηχογράφημα και έμειναν: Χωρίς δεύτερη σκέψη, της είπαν να τα «ρίξει».

Τα δίδυμα ήταν ενωμένα στο στέρνο τους, στο διάφραγμα, στο συκώτι και στην μεμβράνη γύρω από την καρδιά. Ο φόβος ότι τα μικρά κορίτσια δεν θα επιβίωναν τον διαχωρισμό, οδήγησε τους γιατρούς να συμβουλέψουν την Shellie να τερματίσει την εγκυμοσύνη.

Σύμφωνα με το CNN, “Το συνολικό ποσοστό των ενωμένων διδύμων κυμαίνεται ανάμεσα στο 5% και στο 15%. Στο 75% αυτών των περιπτώσεων επιβιώνει μόνο το ένα παιδί, μετά από εγχείρηση.

“Και οι δύο συμφωνήσαμε ότι δεν ήταν δίκαιο να μην τους δώσουμε μία ευκαιρία,”είπε ο Greg Tucker.

Η Shellie γέννησε με καισαρική την Amelia και την Allison Tucker. Ωστόσο αυτό ήταν μόνο η αρχή στο ταξίδι τους ως αδερφούλες.

Δείτε την υπόλοιπη απίστευτη ιστορία τους παρακάτω!

e8f035227a9b4f007d5281d1cf03996f

Όταν η Shellie Tucker ήταν 22 εβδομάδων έγκυος αντιμετώπισε μία έκπληξη. Της είπα ότι είναι έγκυος σε δίδυμα, αλλά ενωμένα δίδυμα.

“Οι γιατροί την συμβούλεψαν να τερματίσει την εγκυμοσύνη.

Miracle_Identical_Conjoined_Tw_F_3043018698

Ο γιατρός που ήταν εξειδικευμένος σε εγκυμοσύνες υψηλού κινδύνου είπς στην Shellie ότι τα ενωμένα της δίδυμα ήταν πολύ απίθανο να επιβιώσουν μετά τον διαχωρισμό τους.

“Καθώς εκείνος όμως μου μιλούσε, ένιωθαν τα κορίτσια να κουνιούνται και ήξερα ότι αυτό δεν ήταν πιθανό να συμβαίνει,” είπε η Shellie.

Miracle_Identical_Conjoined_Tw_F_3047669980

Η Shellie αποφάσισε λοιπόν να κρατήσει τα κοριτσάκια, την Allison και την Amelia. Μετά από μία δεύτερη γνώμη από το Παιδιατρικό Νοσοκομείο της Φιλαδέλφεια, βγήκε το πόρισμα ότι τα μικρά θα επιβίωναν τον διαχωρισμό.

όταν η Shellie γέννησε, έμεινα έκθαμβη με τα κοριτσάκια της.

“Κατευθείαν είπα ότι ήταν πανέμορφες. Μου κρατούσαν και οι δύο τα δάχτυλα μου, και βγήκαν στον κόσμο με δυνατές φωνές. Τότε κατάλαβα ότι έκανα την σωστή επιλογή.» Είπε.

Miracle_Identical_Conjoined_Tw_F_3054140963

όταν έγιναν 9 μηνών, 40 γιατροί συμμετείχαν σε ένα 7ωρο χειρουργείο για να διαχωρίσουν την Amelia και την Alison. Και ήταν μία επιτυχημένη επέμβαση.

“Στο τέλος όταν οι γιατροί είπα ότι έγινε ο διαχωρισμός, έφυγε όλο το βάρος του κόσμου από τους ώμους μου.» Είπε ο πατέρα των κοριτσιών, Greg Tucker

Δείτε στο παρακάτω VIDEO πως είναι τώρα ένα χρόνο μετά το χειρουργείο, τα 2 ετών δίδυμα κοριτσάκια.

Παρακαλούμε κάντε SHARE αν χαρήκατε που η Shellie άκουσε το ένστικτό της και αποφάσισε να πάρει μια δεύτερη γνώμη για τα μικρά της μωράκια!
Πηγή

Δημοσιογράφος του ΣΚΑΙ σε κώμα μετά από σοβαρό τροχαίο

Ποια ζώδια ταιριάζουν “σαν δυο σταγόνες” μεταξύ τους…