in

Οι γυναίκες με καμπύλες είναι σέξι – Διαδικτυακή σειρά βοηθά τις γυναίκες να μην έχουν ανασφάλειες [εικόνες & βίντεο]

Πληθαίνουν το τελευταίο διάστημα οι καμπάνιες που αποθεώνουν το κανονικό γυναικείο σώμα, με τις καμπύλες τους, με τις ατέλειες του.

Αυτή τη φορά μια διαδικτυακή σειρά στο Youtube, # ProjectWomanKIND, πραγματεύεται αυτό που απασχολεί πολλές γυναίκες. Η συμφιλίωση με την εικόνα του σώματός τους.

Η Jessica Vender Leahy, που είναι plus size μοντέλο, έχει σκοπό μέσα από τα βίντεο να «παρακινήσει τις γυναίκες να αναγνωρίσουν ότι είναι πολύ περισσότερο από αυτό που βλέπουν στον καθρέφτη».

upl55afd18946cbf

Η Vender,η οποία αυτοχαρακτηρίζεται ως γυναίκα με καμπύλες,, επιθυμεί να σταματήσουν τα μέσα να χρησιμοποιούν το όρο υπέρ-μεγέθη.

Η ιδέα ήρθε στη Jessica μετά από συζητήσεις με διάφορες γυναίκες,, οι οποίες της ζητούσαν συμβουλές για το πως να ανακτήσουν την αυτοεκτίμησή τους.

«Αυτές οι συζητήσεις με έκαναν να συνειδητοποιήσω ότι υπάρχει σοβαρό πρόβλημα με την εμμονή της κοινωνίας μας στην εικόνα του γυναικείου σώματος, κάνοντας τις γυναίκες να νιώθουν ανασφάλεια», αναφέρει.

projectwomankind-isabella-melody-moore_landscape

Μαζί με άλλα μοντέλα στην πρώτη σειρά βίντεο συζητούν τις προσωπικές τους εμπειρίες, που σχετίζονται με το σώμα τους αλλά και το πως ξεπέρασαν τις ανασφάλειες τους.

«Τώρα, στα 25 μου, αγαπώ το σώμα μου, αλλά μου πήρε πραγματικά μεγάλο χρονικό διάστημα για να φτάσω σ’ αυτό το στάδιο», δηλώνει το μοντέλο Margaret Macpherson.

«Πέρασα τόσο πολύ χρόνο από τα εφηβικά μου χρόνια, εστιάζοντας σε αυτό που δεν μου άρεσε στον εαυτό μου… Έχω δοκιμάσει τόσες πολλές δίαιτες, τόσες πολλές αλλαγές στον τρόπο ζωής», τονίζει η Langdon και συμπληρώνει: «Σήμερα, θα ήθελα να πω στον 16χρονο εαυτό μου ότι η προσωπική σου αξία δεν έχει σχέση με το μέγεθος των ρούχων σου».

projectwomankind

Πηγή

Ανακοίνωση NASA: Βρήκαμε τη μακρινή ξαδέλφη της Γης “Έναν πλανήτη όπου φαίνεται ότι θα μπορούσε να υπάρξει ζωή”

Όνειρα εναντίον πραγματικότητας;