in

Οι οικογένειες των παιδιών που πέθαναν σε αυτό το τροχαίο θέλουν ο κόσμος να δει το θάνατό τους

Δύο οικογένειες έδωσαν στη δημοσιότητα ένα βίντεο με τις τελευταίες στιγμές της ζωής των παιδιών τους, τα οποία έχασαν τη ζωή τους σε αυτοκινητιστικό δυστύχημα, αφού είχαν κάνει χρήση ναρκωτικών.

Οι οικογένειες του 20χρονου Kyle Careford, και του 21χρονου Michael Owen, πήραν τη σπαρακτική απόφαση να μοιραστούν το βίντεο κινητού τηλεφώνου, με την ελπίδα ότι θα αποτρέψει άλλους νεαρούς οδηγούς να κάνουν χρήση ναρκωτικών πριν πιάσουν το τιμόνι.

Οι οικογένειες μίλησαν μετά την δικαστική έρευνα για τον θάνατο του Careford και του Owen, στην ηλεκτρονική εφημερίδα Kent online, με την ελπίδα ότι το βίντεο θα βοηθήσει να σωθούν ζωές. Η μητέρα του Owen Kat είπε κάτι καλό μπορεί να βγει από το βίντεο, αν έστω και ένας οδηγός πάρει κάποιο μάθημα. Το βίντεο μοιράστηκε από την αστυνομία του Susseχ στο Twitter.

Το ανατριχιαστικό βίντεο, το οποίο διαρκεί για περισσότερο από δύο λεπτά γυρίστηκε από τον συνεπιβάτη Owen και δείχνει τους δύο φίλους να κινούνται επικίνδυνα και με μεγάλη ταχύτητα κατά μήκος των δρόμων στο Susseχ της Αγγλίας, μέχρι που έχασαν τον έλεγχο του οχήματος και έπεσαν σε μια εκκλησία. Οι δύο φίλοι βρήκαν ακαριαίο θάνατο.

«Μεγαλώνουμε τα παιδιά μας μαθαίνοντάς τους να αναγνωρίζουν το σωστό από το λάθος. Τους καθοδηγούμε και τους δίνουμε τις συμβουλές μας ελπίζοντας να τις ακούσουν, αλλά από τη στιγμή που ενηλικιώνονται, ελπίζουμε να κάνουν τις σωστές επιλογές. Πραγματικά δεν ξέρω γιατί τα αγόρια επέλεξαν να κάνουν ό, τι έκαναν, αλλά εγώ τους κατηγορώ για τις αποφάσεις που πήραν εκείνη την νύχτα, είπε η Kat στην Kent online.«Αν όλα αυτά σταματήσουν έστω και ένα άτομο από το ίδιο λάθος, τότε κάτι καλό θα έχει βγει από αυτό το βίντεο».

ατυχημα1

ατυχημα2

ατυχημα3

Πηγή

ΠΡΟΣΟΧΗ… Νέο κόλπο των διαρρηκτών που πρέπει να γνωρίζετε

Αννίτα Πάνια: «Χώρισα με τον Καρβέλα γιατί είναι σατανιστής, εγώ είμαι άνθρωπος του Θεού»