in

Ο Κρητικός εμφανίστηκε στον Γιώργο Παπαδάκη και έκανε την Μπάγια Αντωνοπούλου να…! (VIDEO)

Ο Στάθης Στιβακτάκης, ο όμορφος Κρητικός που απασχολεί όλα τα μέσα το τελευταίο διάστημα, βρέθηκε στο Καλημέρα Ελλάδα, με αφορμή το 7ο Φεστιβάλ Μελιού.

Ο δημοσιογράφος και παρουσιαστής της εκπομπής, Γιώργος Παπαδάκης αφού τον καλωσόρισε και εξήγησε τη χαρά του για το συμπατριώτη του, αναφέρθηκε κατά κύριο λόγο στα επαγγελματικά του όμορφου 25χρονου, χωρίς να κάνει τις συνηθισμένες ερωτήσεις, που του έχουν γίνει όλο αυτό το διάστημα.

Ωστόσο η παρουσία της Μπάγιας Αντωνοπούλου στο πλατό, έκαναν τον παρουσιαστή να την πειράξει αρκετές φορές. Αρχικά τη ρώτησε γιατί πήγε και έκατσε δίπλα στο Στάθη, με τους δύο τους να ξεσπούν σε γέλια.

Λίγο αργότερα, ο Γιώργος Παπαδάκης ζήτησε διπλό πλάνο του ίδιου και του Στάθη, για να δείξει τι βγάζει η Κρήτη. «Αυτά που έχεις τραβήξει εσύ, τα έχω τραβήξει κι εγώ. Δεν μπορώ να κυκλοφορήσω στον δρόμο! Όλα τα γυναικεία μάτια είναι πάνω μου», είπε γελώντας.

«Άλλες φορές κάνουμε το παν να της ανοίξουμε το στόμα, σήμερα είναι λαλίστατη!», σχολίασε μετά από ερώτηση που έκανε η Μπάγια Αντωνοπούλου στον όμορφο Κρητικό.

Δείτε χαρακτηριστικά τις καλύτερες στιγμές από την παρουσία του, στο βίντεο που ακολουθεί.

Πηγή

10 δρόμοι όπου δεν θέλετε ποτέ να οδηγήσετε! (Βίντεο)

Μπορεί να φαίνεται πραγματικό αλλά είναι όλο φτιαγμένο από make-up.! Δείτε πως…