in

Ο άντρας που γίνεται πατέρας κάθε εβδομάδα! Έχει… 800 παιδιά

Ο συγκεκριμένος άντρας θεωρείται ότι είναι ο πιο παραγωγικός δότης σπέρματος της Βρετανίας καθώς υπολογίζεται ότι έχει… 800 παιδιά, πουλώντας το σπέρμα του για 50 λίρες.

Ο 41χρονος Simon Watson, σύμφωνα με τη βρετανική Mirror, δίνει το «μαγικό του φίλτρο» εδώ και 16 χρόνια και γίνεται «μπαμπάς» μια φορά την εβδομάδα. Φαίνεται μάλιστα πως έχει κερδίσει πάνω από 40.000 λίρες πουλώντας το σπέρμα του. Ο επαγγελματίας δότης διαφημίζει μάλιστα τη δραστηριότητά του στο Facebook και σε άλλους δικτυακούς τόπους πώλησης στο internet αναφέροντας ότι η τιμή είναι 50 λίρες το δοχείο έχοντας έτσι μια σταθερή ροή εισοδήματος αλλά και… μωρών.

Ο Βρετανός που έχει και τρία παιδιά από τους γάμους του δήλωσε στη Mirror: «Οι φίλοι μου και η οικογένειά μου ξέρουν τα πάντα σχετικά με το τι κάνω και δεν έχω κανένα μυστικό. Οι συμμαθητές των παιδιών μου στο σχολείο νομίζουν ότι είναι αστείο».

12285

Ο 41χρονος έχει δύο παιδιά από τον πρώτο του γάμο και ένα από τον δεύτερο. Μάλιστα, χώρισε και από την τριών ετών σύντροφό του λόγω… του φόρτου εργασίας. «Έγινα δότης σπέρματος όταν χάλασε ο πρώτος μου γάμος. Ήξερα ότι ήθελε περισσότερα παιδιά και αυτός ήταν ο λόγος που άρχισα. Η δεύτερη γυναίκα μου ήξερε ότι το έκανα και ότι δεν επρόκειτο ποτέ να σταματήσω να το κάνω αυτό και νομίζω ότι το αποδέχτηκε αν και δεν ξέρω αν της άρεσε και πολύ καθώς είναι λίγο παράξενο όλο αυτό με τα πλαστικά μπουκαλάκια. Είμαι δότης εδώ και πολύ καιρό. Στην αρχή πήγαινα σε τράπεζα σπέρματος αλλά πλέον το κάνω μόνος μου γιατί μου είναι πιο βολικό» αναφέρει ο Simon και αποκαλύπτει ότι πλέον διαφημίζεται και από το Facebook μόνος του.

Μάλιστα, όπως λέει, εξετάζει τα προφίλ για να δει σε ποιον θα δώσει το σπέρμα του καθώς είναι λίγο ιδιόρρυθμος με αυτό και αν κρίνει ότι δεν θέλει να δώσει δεν το κάνει. «Δεν με πειράζει αν οι άνθρωποι πίνουν ή καπνίζουν, αλλά αν κάποιος είναι τοξικομανής εγώ δεν θα δώσω το σπέρμα μου».

Απ’ όσο γνωρίζει όπως λέει έχει τουλάχιστον… 800 παιδιά μέσα σε όλα αυτά τα χρόνια ενώ δεν φανταζόταν ποτέ ότι ο αριθμός θα φτάσει να είναι τόσο μεγάλος. «Έχω συνήθως ένα παιδί που… ξεπροβάλλει κάθε δύο εβδομάδες αλλά συνήθως και νωρίτερα. Μερικές γυναίκες λένε ότι θα πρέπει η παροχή σπέρματος να είναι δωρεάν, αλλά δεν νομίζω ότι 50 λίρες για ένα δοχείο του… μαγικού φίλτρου είναι μια κακή τιμή καθώς θα πρέπει να καλύψω το κόστος» αναφέρει στο τέλος.

Σύμφωνα επίσης με το δημοσίευμα με την προσφορά φρέσκου αντί του κατεψυγμένου σπέρματος, οι δωρεές του Simon δεν εμπίπτουν στους κανονισμούς που ορίζονται από την Αρχή Ανθρώπινης Γονιμοποίησης και Εμβρυολογίας στη Βρετανία, οι οποίοι ρυθμίζουν την άδεια στις τράπεζες σπέρματος.

Πηγή

Ο ελληνικός γρίφος που έχει ταλαιπωρήσει χιλιάδες μυαλά – Μπορείς να τον λύσεις;

Τι παθαίνει ο άνδρας αν πιει τα υγρά της γυναίκας