in

Ο Leonardo Di Caprio αρραβωνιάστηκε! ΔΕΙΤΕ την τυχερή!

O ορκισμένος εργένης του Hollywood επιτέλους βρήκε την μία και μοναδική για εκείνον! Ο Leonardo Di Caprio έχοντας στο ιστορικό του μία μεγάλη λίστα η οποία περιλαμβάνει αρκετές σχέσεις με γνωστά μοντέλα συμπεριλαμβανομένης και της Gisele, πρόσφερε το πολυπόθητο δαχτυλίδι αρραβώνων στην 25χρονη αγαπημένη του και εξίσου supermodel Kelly Rohrbach.

maxresdefault1

Σύμφωνα με πολύ γνωστό περιοδικό, ο 40χρονος ηθοποιός πήρε ακόμα και την έγκριση της μαμάς του, αφού η ίδια του ασκεί μεγάλη επιρροή όχι μόνο στα επαγγελματικά αλλά και στα προσωπικά του καθώς υπήρξε πολλές φορές η αιτία που ο Leonardo είχε βάλει τέλος σε σχέσεις του.

2984

Αυτή τη φορά η Kelly Rohrbach κατάφερε μέσα σε τέσσερις μόλις μήνες όχι μόνο να «δέσει» τον πιο περιζήτητο εργένη του Hollywood αλλά και να κερδίσει την αγάπη της μητέρας του, κάτι που άλλες προσπαθούσαν για χρόνια.

leonardo-dicaprio-kelly-rohrbach-e

Σύμφωνα με πηγές από το φιλικό περιβάλλον του ζευγαριού, ο Leonardo είναι ενθουσιασμένος και μιλάει διαρκώς για την αγαπημένη του, ενώ και οι δύο έχουν πάρει την απόφαση να υπογράψουν προγαμιαίο συμβόλαιο χωρίς όμως να του δίνουν ιδιαίτερη αξία. Αν και δηλώνουν ότι δεν βιάζονται να παντρευτούν έχουν ήδη ξεκινήσει ορισμένες προετοιμασίες.

Πηγή

Η αληθινή αγάπη στην καθημερινότητα ενός ζευγαριού μέσα από 15 σκίτσα.

ΔIAΔIΚΤΥAΚOΣ ΣΥΝAΓEΡΜOΣ-IOΣ στo facebook πoυ “μεταδiδεται” μέσω messenger με δήθεν βiντεo απo you tube