in

Πήρε θέση πάνω στη σκηνή, όταν η μουσική αρχίσει να παίζει, οι κριτές τα έχασαν!

Όταν η Ashleigh και ο σκύλος της, Pudsey, ανέβηκαν στην σκηνή του Βρετανία Έχεις Ταλέντο, κανένας δεν ήξερε τι να περιμένει.

Το να βλέπεις ένα σκύλο στη σκηνή ενός τόσο μεγάλου διαγωνισμού ταλέντων είναι ασυνήθιστο. Όμως όταν αυτό το αξιολάτρευτο ζευγάρι άρχισε να χορεύει όλοι κατάλαβαν πως αυτό δεν είναι ένα συνηθισμένο κουτάβι.

Το δίδυμο αυτό χάραξε την πορεία του μέσα στο διαγωνισμό το 2012 και τελικά έγινε το πρώτο δίδυμο σκύλου – ανθρώπου που τελικά κατάφερε να κερδίσει! Η Ashleigh και ο Pudsey έχουν πραγματοποιήσει από τότε αμέτρητες παραστάσεις, με πιο αξιοσημείωτη αυτή μπροστά στην Βασίλισσα της Αγγλίας.

Το 2013 επέστρεψαν στο διαγωνισμό, αυτή τη φορά όχι σαν διαγωνιζόμενοι , αλλά σαν διάσημοι προσκεκλημένοι, για να δείξουν στους διαγωνιζόμενους τι σημαίνει πραγματικό ταλέντο.

Έχουμε δει το “Thriller” του Michael Jackson σε ουκ ολίγες παραστάσεις, αλλά η εκτέλεση της Ashleigh και του Pudsey έχει γίνει η αγαπημένη μας!

Το δίδυμο αυτό αφήνει με το στόμα ανοιχτό το κοινό με την τέλεια χορογραφία του, η οποία προφανώς και απαιτεί αμέτρητες ώρες προπόνησης για να φτάσει σε αυτό το επίπεδο. Το ταλέντο του κουταβιού είναι αναμφισβήτητο και αυτοί οι δύο σίγουρα άξιζαν τη νίκη τους και όλη την φήμη που απέκτησαν μέσα από τη σκληρή δουλεία.

Αυτό που μας κέρδισε περισσότερο είναι το πόσο δείχνουν να το αγαπάνε και να το απολαμβάνουν και οι δύο!

Είδε μία λιπόθυμη γυναίκα μέσα στο αυτοκίνητο και πήγε να το ελέγξει. Αυτό όμως δεν είναι το περίεργο της υπόθεσης…

Απίθανη γάτα… είναι μονίμως έκπληκτη!