in

Ποια ζώδια έχουν σημαντικές ημερομηνίες μέσα τον Σεπτέμβριο;

Κριός, Δίδυμοι, Καρκίνος, Λέων, Παρθένος, Ζυγός, Τοξότης, Υδροχόος και Ιχθύες είναι τα ζώδια που πρωταγωνιστούν αυτόν τον μήνα!

Καλό μήνα! Ακολουθούν οι σημαντικότερες ημερομηνίες του Σεπτεμβρίου στα ζώδια που επηρεάζονται.

Κριός

28 Σεπτεμβρίου: Η Σεληνιακή έκλειψη που συνοδεύεται από Πανσέληνο θα σε κάνει να στρέψεις την προσοχή σου αποκλειστικά και μόνο στον εαυτόν σου, καθώς έχεις κάπου ανάγκη να ασχοληθείς με εσένα και να αφήσεις πίσω σου όλα τα υπόλοιπα. Όμως, τελικά, για να έχεις εσωτερική πληρότητα θα πρέπει να καταλάβεις και τις ανάγκες των άλλων ατόμων, ώστε να μην βρεθείς εκτός παιχνιδιού. Κυρίως ο λόγος γίνεται για ένα άτομο που μπορεί να είναι είτε σύντροφος ή στενός/ή συνεργάτης.

Δίδυμοι

26 Σεπτεμβρίου έως 4 Οκτωβρίου: Θα χρειαστεί να είσαι ιδιαίτερα προσεκτικός και να χρησιμοποιήσεις μεθοδολογία η οποία θα σε βοηθήσει να οργανώσεις με ένα καλύτερο τρόπο όλα αυτά που έχεις ξεκινήσει. Κυρίως αν έχεις γεννηθεί το πρώτο δεκαήμερο θα δραστηριοποιηθείς έντονα και θα ξεκολλήσεις από πολλά που μέχρι τώρα προσπαθούσες και δεν έκανες. Η δράση και η πράξη μαζί θα βοηθήσουν. Η σοβαρότητα όμως των συνεργατών σου θα σου δώσουν νέες προοπτικές. Κάποια προβλήματα που ίσως υπάρξουν στη στενή σου σχέση, στον γάμο σου ή σε μια συνεργασία, θα πρέπει να μην τα δεις επιπόλαια.

Καρκίνος

28 Σεπτεμβρίου: Θα προσπαθήσεις να ωραιοποιήσεις κάποιες σχέσεις που όμως μπορεί να σου αποδείξουν ότι τελικά ματαιοπονείς. Τουλάχιστον θα έχεις προσπαθήσει με τον Ζυγό γιατί θέλεις να είσαι μαζί του. Απλά χρειάζεται να τον πλησιάσεις, προσπαθώντας να τον καταλάβεις, χωρίς να κοντράρεις ή να γίνεσαι επιθετικός/η.

Λέων

6 Ιουνίου έως και 8 Οκτωβρίου: Η Αφροδίτη που θα μπει στο ζώδιο σου και θα μείνει για ένα μεγάλο χρονικό διάστημα θα σου δώσει όλη την χαμένη εύνοια αλλά και την αγάπη που εδώ και καιρό έχεις στερηθεί. Θα σε βοηθήσει να εκφράσεις όσο μπορείς τον εαυτό σου γιατί θα νιώσεις αυτοπεποίθηση, εκτίμηση και κυρίως θα έχεις έντονο μαγνητισμό που δεν θα μπορεί κανένας να σε υποσκελίσει. Αν κάνεις ένα ιδιαίτερο επάγγελμα που σχετίζεται και με την εμφάνιση, εκ των πραγμάτων θα αναγκαστείς να βελτιωθείς εξωτερικά και από αυτή την αλλαγή, θα πάρεις μεγάλη βοήθεια και θα έχεις κάποια θετικά αποτελέσματα, ιδιαίτερα στην προσωπική σου ζωή.

9 Αυγούστου έως 24 Σεπτεμβρίου: Ο Άρης στο ζώδιό σου θα σε βάλει να προχωρήσεις σε κάποια σχέδια που θα τολμήσεις ακόμα και να ρισκάρεις για να γίνουν τα πράγματα όπως τα θέλεις. Η ζεστή καρδιά και η θετική συμπεριφορά θα είναι αυτά που θα καθορίσουν τα επόμενα βήματά σου γιατί επιθυμείς να κερδίσεις τις εντυπώσεις και αυτό σίγουρα θα σε βάλει να ξεπεράσεις τον εαυτό σου. Η σeξουαλικότητά σου μαζί με την ζεστή σου έκφραση θα σου ανοίξουν δρόμους. Θα έχεις δύναμη να κερδίσεις στην δουλειά σου γιατί με την επιμονή και μόνο θα καταφέρεις να διατηρήσεις την σταθερότητα που έχεις μεγαλύτερη ανάγκη από ποτέ.

Παρθένος

13 Σεπτεμβρίου: Η Νέα Σελήνη μαζί με την έκλειψη θα συνοδευτεί από ξαφνικές αποχωρήσεις συνεργατών και γεγονότα μη αναμενόμενα κι αν μερικές φορές το απρόβλεπτο δεν σου αρέσει, μπορεί και να σου φανερώνει κάποιες καταστάσεις που δεν τις είχες καθόλου αντιληφτεί και χρειαζόταν ένα μπαμ για να τις νιώσεις στο πετσί σου και να ακολουθήσεις νέους δρόμους και κυρίως πολύ πρωτοποριακούς. Κάποιες επενδύσεις πιθανόν να θέλουν μεγαλύτερη προσοχή γιατί τις έχεις αφήσει στο κενό. Πάντως όλα τα καλούπια θα σπάσουν με την μια και θα σε αναγκάσουν να δημιουργήσεις μια νέα πραγματικότητα, αν έχεις γεννηθεί στην αρχή του δεύτερου δεκαημέρου.

25 Σεπτεμβρίου έως 12 Νοεμβρίου: Ο Άρης μπαίνει στο ζώδιό σου και σου δημιουργεί μεγάλη κινητικότητα αλλά και ενδιαφέρον για τα επαγγελματικά σου που πλέον θα τα κινήσεις με μεγάλη ταχύτητα γιατί θα βρεις πρόσφορο έδαφος και ιδιαίτερες συνθήκες οι οποίες θα βοηθήσουν στο να ξανακτίσεις ακόμα και κάποιες καταστάσεις πού ήταν αρκετά δύσκολες τον τελευταίο καιρό.

Ζυγός

28 Σεπτεμβρίου: Η Πανσέληνος μαζί με έκλειψη στον άξονα σου σίγουρα θα σου δημιουργήσει την επιθυμία να αυτονομηθείς και να μην κάνεις πίσω σε κάποια θέματα που κατά την γνώμη σου αδικείσαι. Παρόλο που βλέπεις ότι είναι απαραίτητη η συνεργασία και η αβρότητα, κάτι σε σπρώχνει να ξεχάσεις και τους καλούς τρόπους και την διπλωματία και να μιλήσεις για να φανερώσεις πράγματα που τα έχεις μέσα σου. Κυρίως θα θέλεις να κάνεις το δικό σου και να μην εξαρτιέσαι από τους άλλους.

Τοξότης

13 Σεπτεμβρίου: Η υγεία σου θα είναι πολύ σημαντική για σένα για αυτό θα ασχοληθείς επισταμένα με διάφορα σχετικά θέματα, ακόμα και κάνοντας εξετάσεις ή κρατώντας πειθαρχία στην διατροφή, κάτι που άλλες φορές μπορεί να μην το πρόσεχες καν… Γενικά η οργάνωση και η μεθοδικότητα στα θέματα δουλειάς θα εγκαινιάσουν μια νέα εποχή, η οποία θα σε κατευθύνει να έχεις μεγαλύτερη εστίαση στον στόχο σου αλλά και στον τρόπο που βλέπεις και κινείσαι μέσα στα πράγματα. Οι πολλές πρακτικές υποθέσεις που θα έχεις θα σου αναστείλουν κάπως το ιδεολογικό σου υπόβαθρο αλλά θα είναι για το καλό σου.

Υδροχόος

6 Ιουνίου έως και 8 Οκτωβρίου: Θα μπεις σε μια φάση που θα έχεις ανάγκη για χειροκρότημα αλλά και για αρμονική συμβίωση και πιθανόν να ξεκινήσεις να μπαίνεις σε διαδικασίες και να κάνεις σκέψεις για γάμο ή για συμβίωση. Πάντως, αν δεν το κάνεις τώρα που τα πράγματα είναι πιο εύκολα, δεν θα το κάνεις αργότερα, γιατί μάλλον δεν σου αρέσει ο γάμος και αυτή είναι η επιλογή σου. Το καλό είναι ότι θα μπορέσεις να αγαπήσεις πιο εύκολα όλα τα άτομα που είναι κοντά σου, αυτό το διάστημα, γιατί με αυτόν τον τρόπο θα δικαιωθείς και από τις επιλογές σου, αλλά και από τις ευκαιρίες που θα δώσεις σε πολλά νέα άτομα που θα γνωρίσεις και θα βρεθούν κοντά σου. Η αρμονία πάντως των σχέσεών σου, αλλά και των εμπορικών συνεταιρισμών που θα κάνεις, θα σου ανοίξουν τον δρόμο για βελτίωση σε όλα τα κακώς κείμενα. Ταύρος, Λιοντάρι, Ζυγός και Σκορπιός θα είναι οι υποψήφιοι για όλου του είδους τα ανοίγματα μαζί τους. Αν έχεις ένα νομικό θέμα, θα δικαιωθείς πολύ πιο εύκολα από άλλες φορές.

Ιχθύες

13 Σεπτεμβρίου: Νέα Σελήνη στον άξονά σου και βουτιά στα δύσκολα γιατί θα αναγνωρίσεις κάποιες καταστάσεις που πιθανόν να σε φέρουν να δεις μια πραγματικότητα και αυτό να μην σου αρέσει και τόσο πολύ. Πιθανόν όμως να πρέπει να ξεκαθαρίσεις κάποια πράγματα τα οποία ίσως σε άφηναν να κοιμάσαι πολύ βαθιά.

Πηγή

Τι είναι το Τρίτο Μάτι και τι συμβαίνει όταν “Βλέπει”

Τα “πρέπει” του σεχ που (κακώς) κανείς δεν σου είπε