in

ΠAΓΩΣΕ μέχρι και η παιδοψυχολόγος της EΛ.ΑΣ: «Η μικρή Μαρία βρέθηκε στο δάσος, γιατί…»

ΠAΓΩΣΕ μέχρι και η παιδοψυχολόγος της EΛ.ΑΣ: «Η μικρή Μαρία βρέθηκε στο δάσος, γιατί…» Σοβαρά ερωτήματα προκύπτουν από την αστυνομική έρευνα για την υπόθεση της εξαφάνισης της μικρής Μαρίας   Ανάμεσα στις μαρτυρικές καταθέσεις είναι και αυτή του παιδοψυχολόγου της ΕΛ.ΑΣ που εξέτασε το 4χρονο κοριτσάκι, αμέσως μόλις εντοπίστηκε, τη Δευτέρα του Πάσχα στο Χαϊδάρι.

ArticleImage_228510-jpg

Σύμφωνα με διασταυρωμένες πληροφορίες που επικαλείται η εφημερίδα «Έθνος της Κυριακής», ο παιδοψυχολόγος αναφέρει ότι η μικρή Μαρία είναι ένα πανέξυπνο παιδί, με αυξημένη νοημοσύνη παρά τη μικρή ηλικία της και παράλληλα, επισημαίνει ότι «χρήζει περαιτέρω εξέτασης (…) η εν γένει δυναμική και οι σχέσεις της οικογένειας».

Αυτό που φέρεται να ανησύχησε τον ειδικό είναι ότι από την πρώτη στιγμή το παιδί είπε στους αστυνομικούς ότι την άφησε η μαμά της στο δάσος, ενώ φέρεται να το επανέλαβε μπροστά στη μητέρα της υπό μορφή ερωτήματος «Μαμά γιατί με άφησες;».

Αστυνομικές πηγές αναφέρουν στο «Έθνος της Κυριακής» ότι η μικρή Μαρία δεν θα μπορούσε να σκαρφιστεί όσα είπε, ενώ διαπιστώνεται κλονισμένο οικογενειακό περιβάλλον.

Εξαιτίας της πολύ μικρής ηλικίας της, είναι δύσκολο για τον παιδοψυχολόγο της ΕΛ.ΑΣ να προσδιορίσει αν η περιγραφή της μικρής είναι ακριβής και πραγματική. Ωστόσο, το παιδί έχει άγνοια κινδύνου, όπως κάθε παιδί σε αυτήν την ηλικία και δεν υποφέρει από πανικό, ταραχή και ψυχολογική πίεση. Θολό σημείο αποτελεί και το γεγονός ότι η Μαρία δεν ήταν αφυδατωμένη όταν βρέθηκε.

Αν και μία εξήγηση θα μπορούσε να είναι οι κλιματολογικές συνθήκες, καθώς υπήρχε αυξημένη υγρασία εκείνο το βράδυ. Αξιωματικός της ΕΛ.ΑΣ σημειώνει ότι «Το κοριτσάκι δεν έχει εκφράσει καμία άρνηση σε σχέση με τους γονείς της και μάλιστα τους ζητά».

Σημειώνεται ότι νέα δεδομένα φέρνει στην υπόθεση της εξαφάνισης της μικρής Μαρίας η μαρτυρία οδηγού ταξί, ο οποίος, επικοινωνώντας με την εκπομπή «Tatiana live», ανέφερε πολλά στοιχεία που πρέπει να ΛΑΒΕΙ σοβαρά η Αστυνομία…

Τέλος, σύμφωνα με το δημοσίευμα της εφημερίδας, στο στόχαστρο των ειδικών φαίνεται ότι έχει μπει και η συμπεριφορά της μητέρας, η οποία περιγράφεται από τους αστυνομικούς ως ασταθής. Η δίκη των γονιών της, οι οποίοι κατηγορούνται για έκθεση ανηλίκου σε κίνδυνο πήρε αναβολή για τις 16 Ιουνίου, λόγω αποχής των δικηγόρων…

Ξεκαρδιστικό βίντεο – Οι άβολες στιγμές στις δημόσιες τουαλέτες

Θέλει κότσια για να πεις στον εαυτό σου την αλήθεια !