in

Σας μοιάζει με απλό ξύλινο πάτωμα; Ετοιμαστείτε να πάθετε πλάκα!

Η διακόσμηση του σπιτιού κοστίζει και δεν υπάρχει εύκολος τρόπος για να γλυτώσεις χρήματα. Είτε κάνεις ανακαίνιση, είτε χτίζεις από την αρχή, οι δουλειές πληθαίνουν – το ίδιο και τα έξοδα.

Όσον αφορά τα σπίτια και την εσωτερική διακόσμηση, δεν είναι ποτέ καλή ιδέα να θυσιάζεις την ποιότητα και την ακεραιότητα για κάτι πιο φτηνό.

Πιο συγκεκριμένα, ένα πράγμα που μπορεί να είναι πολύ ακριβό είναι το πάτωμα. Είναι κάτι απολύτως απαραίτητο, και οι επιλογές ποικίλουν ανάλογα με το κόστος.

Πολλοί προτιμούν το ξύλινο πάτωμα από κάθε άλλο τύπο. Τα ξύλινα πατώματα είναι όμορφα και βγαίνουν σε πολλά σχέδια, χρώματα, φινιρίσματα και υφές. Το ίδιο ισχύει και για τις απομιμήσεις, όπως το Pergo, αλλά το μειονέκτημα είναι το υψηλότερο κόστος αγοράς, εγκατάστασης και συντήρησης.

Μια πιο φτηνή εναλλακτική είναι το πάτωμα από τσιμέντο, το οποίο ακούγεται βαρετό. Ωστόσο υπάρχει τρόπος για να το βελτιώσεις και να το μετατρέψεις σε απομίμηση ξύλου. Καλό δεν ακούγεται;

Ακολουθώντας μερικά μόνο βήματα μπορείτε να μετατρέψετε το βαρετό σας πάτωμα από μπετόν  σε ένα πλούσιο, ζεστό, γυαλιστερό τύπου ξύλινο πάτωμα.

Το σχέδιο ονομάζεται ξύλινο τσιμέντο και το βίντεο που ακολουθεί παρουσιάζει τα βασικά στάδια εγκατάστασης από την αρχή ως το τέλος.

Η περιγραφή του βίντεο λέει ότι η διαδικασία δεν είναι δύσκολη, αρκεί να έχεις τα σωστά προϊόντα και τεχνικές.

Είναι ένας τέλειος τρόπος να κάνεις οικονομία συν ότι το αποτέλεσμα είναι εκπληκτικό. Είναι μια υπέροχη τεχνική, ιδανική για υπόγεια, δωμάτια ψυχαγωγίας, κλπ.

Σε σύγκριση με το ξύλο, το τσιμέντο έχει καλύτερη αντοχή στο νερό, τα ζώα,  τα παιδιά και ό, τι μπορεί να προκαλέσουν. Και φυσικά είναι πολύ λιγότερο ακριβό!

Με μια πρώτη ματιά μοιάζει με κανονικό ξύλινο πάτωμα στο ανυποψίαστο μάτι, και μόνο μετά από πιο προσεκτικό κοίταγμα καταλαβαίνεις ότι δεν είναι. Δείτε το βίντεο για να καταλάβετε!

Πηγή

EΚΤAΚΤO: Ξεκινάει τo κoύρεμα στις τράπεζες!!!Διαβάστε τις λεπτoμέρειες..

Πορνοστάρ ταπείνωσε αεροπορική εταιρεία!