in

Σε ποια χώρα ζουν οι πιο [εύκολες] γυναίκες για να κάνει κάποιος σεχ; Που κατατάσσονται οι Ελληνίδες;

Πριν ξεκινήσετε να διαβάζετε να σας διευκρινίσουμε ότι δεν έχουμε καμία σeξιστική διάθεση απέναντι στις γυναίκες όλου του κόσμου και πως απλά σας μεταφέρουμε τα αποτελέσματα μιας έρευνας που έγινε πριν από 2 χρόνια από έναν αμερικάνο συγγραφέα.

Ο Nicholas Jack, γράφει βιβλία για τις σχέσεις των δυο φύλων ενώ δίνει και συμβουλές σε άνδρες για το πώς θα «ρίξουν» στο κρεβάτι πιο εύκολα μια γυναίκα. Πάντα μέσα από τα βιβλία του, τα οποία στο διαδίκτυο πωλούνται μαζικά.

Ο Nicholas λοιπόν αποφάσισε να χαρτογραφήσει σε ποιες χώρες ζουν οι πιο «εύκολες» γυναίκες για να ρίξει κάποιος στο κρεβάτι. Έφτιαξε λοιπόν τον χάρτη της υφηλίου και χρωμάτισε τις χώρες ανάλογα με το βαθμό δυσκολίας.

map4

Με σκούρο πράσινο στον χάρτη είναι οι χώρες με τις «πολύ εύκολες» γυναίκες. Αυτές είναι: Περού, Βολιβία, Κούβα, Άγιος Δομίνικος, Αγκόλα, Ζάμπια, Κογκό, Αιθιοπία, Καμερούν, Τανζανία, Ζιμπάμπουε, Μοζαμβίκη.

Με ανοιχτό πράσινο είναι οι χώρες με «εύκολες» γυναίκες. Αυτές είναι: Ρωσία, Λευκορωσία, Ουκρανία, Λιθουανία, Λετονία, Εσθονία, Ολλανδία, Ουγγαρία, Βοσνία, Σερβία, Ουγγαρία, Μογγολία, Κίνα, Βραζιλία, Μεξικό, Βενεζουέλα, Ισημερινός, Ρουμανία, Πολωνία, Βουλγαρία, Τσεχία, Σλοβακία.

Με κίτρινο χρώμα είναι η κανονικής δυσκολίας. Εδώ συμπεριλαμβάνεται και η Ελλάδα, μαζί με Γερμανία, Αγγλία, Γαλλία, Ηνωμένες Πολιτείες, Καναδά, Ισραήλ, Ιαπωνία, Νότια Κορέα.

Με καφέ είναι οι πιο «δύσκολες», όπως οι Τουρκάλες, οι Ιταλίδες και οι Σπανιόλες.

map3

Και με βαθύ κόκκινο οι εξαιρετικά δύσκολες. Αυτές οι χώρες είναι κυρίως οι: Ιράν, Ιράκ, Ιορδανία, Σρι Λάνκα, Αίγυπτος, Συρία, Σαουδική Αραβία, Υεμένη, Ομάν.

map1

Πηγή

Αυτός ο Σαουδάραβας δεν είναι συνηθισμένος στη βροχή!

Το γραφείο που σου επιτρέπει να εργάζεσαι ξαπλωμένος