in

Σκοτ Ίστγουντ: Ο γιος του Κλιντ Ίστγουν που ξεπερνάει τον πατέρα

Ο 27χρονος Σκοτ, κάνει τα πρώτα του βήματα στον κινηματογράφο, και ενώ τραβάει όλα τα βλέμματα με την εμφάνισή του, δηλώνει αρκετά προσγειωμένος.

Μέχρι πριν ενάμιση χρόνο τον ήθελαν να γίνεται ο πρωταγωνιστής των 50 Αποχρώσεων του Γκρι.Τελικά αυτό δεν συνέβη και τα κορίτσια βολεύτηκαν με τον Τζέιμι Ντόρναν.

Όμως για καλή τους τύχη ο Σκοτ Ίστγουντ έχει άλλες δραστηριότητες που θα φανούν πολύ χρήσιμες στο γυναικείο φύλο. Με το κορμί που έχει, αλλά και την απίστευτη γοητεία στο βλέμμα, είναι λογικό ο Σκοτ να δέχεται προτάσεις από μεγάλα brand names της μόδας για να τα διαφημίσει.

Αυτό που θα καταλάβετε πρώτα απ΄όλα βλέποντας τον Σκοτ να συμμετέχει στη νέα διαφημιστική καμπάνια τηςDavidoff για το νέο άρωμα Davidoff Cool Water, είναι ότι δεν έχει πάρει απλώς όλες τις χάρες που είχε ο μπαμπάς του στα ντουζένια του. Έχει πάρει πολλά παραπάνω.

Ο Σκοτ έχει ένα σώμα τόσο όσο. Από γράμμωση, από φούσκωμα, από τα πάντα. Στην διαφήμιση τον βλέπουμε να αναλύει την κοσμοθεωρία του νέου αρώματος, με το φακό να εστιάζει στα πειστικά μάτια του και στη συνέχεια να βουτάει στο απέραντο μπλε του ωκεανού. «What makes the ocean, makes the man» λέει και είναι βέβαιο πως η θερμοκρασία του νερού ανεβαίνει ψηλά!

Σκοτ Ίστγουντ1

Σκοτ Ίστγουντ2

Σκοτ Ίστγουντ3

Σκοτ Ίστγουντ4

Σκοτ Ίστγουντ5

Σκοτ Ίστγουντ6

Σκοτ Ίστγουντ7

Scott Eastwood - Nautical
Scott Eastwood – Nautical

Σκοτ Ίστγουντ9

Σκοτ Ίστγουντ10

Σκοτ Ίστγουντ11

Σκοτ Ίστγουντ12

Σκοτ Ίστγουντ13
Πηγή

Ξεφορτωθείτε τις γκρίζες τρίχες με ένα υλικό που όλοι έχουμε στην κουζίνα μας

Τι εννοεί μια γυναίκα όταν σου λέει…