in

Συγκινεί 9χρονο κορίτσι που χτίζει σπίτια και καλλιεργεί λαχανικά για τους άστεγους!

Η ιστορία της μόλις 9 ετών Χάιλει Φορτ όχι μόνο συγκινεί αλλά και παραδίδει μαθήμα ζωής προς τους ανθρώπους. Το κορίτσι αν και μικρό σε ηλικία αποφάσισε να βοήθησει αυτούς που βρίσκονται σε μειονεκτική θέση και που έχουν ανάγκη.
Η Χάλει ξοδεύει τον ελεύθερό της χρόνο φτιάχνωντας φορητά ξύλινα καταφύγια για τους άστεγους. Αλλά δεν μένει μόνο σε αυτό καθώς φροντίζει και για την σίτησή τους καλλιεργώντας λαχανικά.

9 xronh

Όταν ήταν 5 χρονών η Χάλει ρώτησε τη μητέρα της Μιράντα αν μπορούσε να βοηθήσει έναν άστεγο που είδαν στην πόλη Μπρέμερτον της Ουάσινγκτον όπου και μένουν. Η μητέρας της απάντησε θετικά και τώρα δουλεύουν μαζί για να βοηθάνε αυτούς που έχουν ανάγκη. Ο άστεγος άντρας που βοήθησαν ονομάζεται Έντουαρτ και από την πρώτη στιγμή έγιναν φίλοι.

9 xronh1

Το 9χρονο κορίτσι, που έγινε γνωστό για τις καλοπροαίρετες πράξεις τις στην πόλη της, μίλησε στα τόπικα μέσα ενημέρωσης και δήλωσε ότι φτιάχνει τα καταφύγια για να είναι οι άστεγοι ασφαλείς και στεγνοί όταν βρέχει. Και συνεχίζει τονίζοντας ότι δεν πρέπει να υπάρχουν άστεγοι άνθρωποι και ότι όλοι πρέπει να έχουν ένα μέρος να μείνουν.

9 xronh2

Για αυτή τη χρονιά ο απώτερος στόχος της Χάλει είναι να φτάσουν τα 113 κιλά οι καλλιέργειές της, να χτίσει 12 καταφύγια αλλά και να προσφέρει διάφορα προιόντα υγιεινής.

9 xronh3

Της αξίζουν πολλά συγχαρητήρια και μπράβο!
Πηγή

Αυτό το κουτάβι έχει μόλις υιοθετηθεί. Αυτό που συμβαίνει όταν μπαίνει στο νέο του σπίτι είναι απλά εκπληκτικό!

Πώς να φτιάξετε μια ατελείωτη πισίνα κολύμβησης με κόστος 2 ευρώ!