in

Συναγερμός στη Σουηδία: Ισχυρή έκρηξη σε εμπορικό κέντρο

Η αστυνομία έχει αποκλείσει την περιοχή – Στο σημείο έχουν σπεύσει ειδικές δυνάμεις του στρατού και της αντιτρομοκρατικής

Σε κατάσταση κόκκινου συναγερμού έχει τεθεί το κέντρο της Στοκχόλμης, στη Σουηδία, μετά από ισχυρή έκρηξη που σημειώθηκε στο εμπορικό κέντρο Mood.

Η περιοχή είναι αποκλεισμένη από τις δυνάμεις της αστυνομίας, ενώ στο σημείο έχουν σπεύσει ειδικές δυνάμεις του στρατού και της αντιτρομοκρατικής.

Σύμφωνα με μαρτυρίες, η έκρηξη ήταν πολύ ισχυρή, ενώ εκτοξεύτηκαν γυαλιά σε μεγάλη απόσταση. Οι πολίτες έχουν απομακρυνθεί και το τετράγωνο γύρω από το εμπορικό κέντρο έχει αποκλειστεί από τη σουηδική αστυνομία.\

Σύμφωνα με την τελευταία ενημέρωση, πρόκειται για εγκληματική ή τρομοκρατική ενέργεια, ενώ υπάρχει και ένας ύποπτος, ο οποίος εθεάθη να απομακρύνεται από το σημείο τρέχοντας, ελάχιστα λεπτά πριν την εκδήλωση της έκρηξης.

Όπως ενημέρωσε ο αρχηγός της αστυνομίας στη Στοκχόλμη, τα ειδικά κλιμάκια διεξάγουν έρευνα στο σημείο, αλλά στην παρούσα φάση δεν είναι σε θέση να γνωρίζει αν υπάρχουν θύματα.

Πηγή

Μπορείτε να βρείτε τις 6 λέξεις που βρίσκονται σε αυτή τη φωτογραφία;

«Έσβησε» στα 53 η «Wonderful Life» του τραγουδιστή Black