in

Σ’ ερωτεύομαι σε κάθε μας γέλιο!

Γεωργία Χατζηγεωργίου

Τρελαίνομαι όταν με κάνεις να γελάω. Σ’ ερωτεύομαι ένα τσικ παραπάνω και το ξέρεις.

Και κάθε φορά τα καταφέρνεις και καλύτερα. Γιατί είναι ένας ακόμα τρόπος να μου δείχνεις την αγάπη σου. Ίσως ο καλύτερος απ’ όλους.

Και βέβαια εκτίθεμαι κι εγώ σε κάθε σου αστείο. Αλλά δε με νοιάζει. Μάλιστα το επιδιώκω. Νιώθω παιδί ξανά. Μικρό, αθώο, αυθόρμητο και

τσαλακωμένο.
Δεν υπάρχει τελειότητα μωρό μου κι εσύ το ήξερες αυτό πριν από μένα.Γι’ αυτό μπορώ μαζί σου να νιώθω άνετα, να μην στήνομαι, να μην προσέχω τι θα πω και πώς θα κάτσω. Ατόφια εγώ, μόνο για σένα.

Το χιούμορ προϋποθέτει ευφυΐα, αυτά πάνε μαζί, πακέτο, ποτέ χώρια. Και ευτυχώς για μένα, το συνειδητοποίησα νωρίς, κάπου στο δημοτικό, όταν όλες οι συμμαθήτριές μου ονειρευόντουσαν τον ξανθό, γαλανομάτη πρίγκιπα κι εγώ στα διαλείμματα έτρεχα πίσω απ’ όλα τ’ αδέξια και αστεία αγόρια του σχολείου για να τους τσιγκλίσω, ν’ αρχίσουν τα πειράγματα και να ξεραθούμε στα γέλια.

Ξέρεις, είναι απ’ τους βασικούς λόγους που είμαι μαζί σου. Γι’ αυτό κόλλησα πάνω σου απ’ την πρώτη στιγμή, απ’ την πρώτη ατάκα. Γιατί καταφέρνεις να εξαφανίσεις κάθε αρνητική σκέψη που μπορεί να περάσει απ’το μυαλό μου. Είσαι μάγος.

Πεθαίνω για τ’ αστεία σου στο σούπερ μάρκετ, στο διάδρομο με τις γατοτροφές, τότε που γυρνούν να κοιτάξουν όλοι ποιοι κακαρίζουν. Και στο αυτοκίνητο, στο δρόμο για την παραλία ή στην επιστροφή απ’τη δουλειά. Ειδικά τότε.
Να με χαλαρώνεις, να μου ρουφάς όλη την ένταση και τα νεύρα για να σκάει το λακκάκι στο αριστερό μου μάγουλο που λατρεύεις να φιλάς.

Όπως συνηθίζω να λέω στους φίλους μου, θέλω να περάσω το υπόλοιπο της ζωής μου γελώντας και το εννοώ. Και νομίζω πως μαζί σου το έχω καταφέρει. Έχεις κάνει την επιθυμία μου πραγματικότητα.

Όταν ρώτησαν την Τζέσικα Ράμπιτ γιατί είναι με τον Ρότζερ εκείνη απάντησε αμέσως και χωρίς δεύτερη σκέψη: γιατί με κάνει να γελάω.
Απάντηση 100% αληθινή, σας το επιβεβαιώνω κι εγώ που το ζω κάθε στιγμή.

Πηγή

Tι λέει ο μήνας που γεννήθηκες για την ερωτική σου ζωή;

Τρίτη και 13: Γιατί ο κόσμος πιστεύει ότι είναι γρουσούζικη μέρα;