in

Τα ζώδια για το καλοκαίρι του 2015! Όσα θα συμβούν τους επόμενους μήνες

Αν υπάρχει μια εποχή για την οποία μας νοιάζει περισσότερο να μάθουμε… τι μέλλει γενέσθαι, αυτή είναι το καλοκαίρι. Θα γνωρίσουμε τον έρωτα της ζωής μας σε κάποια ακρογιαλιά; Θα περάσουμε αξέχαστες διακοπές; Θα είναι αξέχαστα τα ξενύχτια με την παρέα στην πόλη; Με το καλοκαίρι του 2015… προ των πυλών, η αστρολόγος Ειρήνη Γκόζη, του έγκυρου αστρολογικού site StarSecrets.gr, μοιράζεται μαζί μας τις προβλέψεις των άστρων για ένα μεγάλο καυτό καλοκαίρι.

Κριός: Ο έρωτας, η χαρά, η αισιοδοξία, ο ενθουσιασμός και τα φλερτ επιστρέφουν στην ζωή σου και το πρόσωπό σου χαμογελάει διάπλατα. Στο παιχνίδι μάλιστα προστίθεται και η Αφροδίτη, η οποία από τον Ιούνιο έως και τον Σεπτέμβριο θα διανύει το ζώδιο του Λέοντα. Ειδικά το δίμηνο Ιουνίου-Ιουλίου μοιάζει εντυπωσιακό. Μόνος; Μη χάσεις την ευκαιρία να κάνεις νέες γνωριμίες, ειδικά το διάστημα αυτό, γιατί μέσα από τις κοινωνικές σου συναναστροφές δεν αποκλείεται μια γνωριμία που θα ταράξει τα νερά στον ερωτικό σου τομέα.

Ταύρος: Το πρώτο δίμηνο του καλοκαιριού δεν αναμένεται ελπιδοφόρο. Ωστόσο είναι στο χέρι σου από τις αρχές Αυγούστου μέχρι το τέλος του, να βγεις από το καβούκι στο οποίο μόνος σου έχεις μπει, εξαιτίας της ταλαιπωρίας που έχεις υποστεί από ανθρώπους και ειδικά από ερωτικούς συντρόφους τα τελευταία δυο χρόνια, και να θέσεις τις βάσεις για ένα νέο ξεκίνημα στον τομέα αυτό. Τα καλύτερα έρχονται.

Δίδυμοι: Το διάστημα από 14 Ιουνίου μέχρι περίπου τα μέσα Σεπτεμβρίου, οι όποιες ανασφάλειες σχετικά με το παιχνίδι του έρωτα φεύγουν. Ωστόσο, πρόσeξε ιδιαίτερα τις σπατάλες που ενδεχομένως κάνεις για χάρη του έρωτα και μην είσαι επιπόλαιος. Γενικά, το καλοκαίρι για σένα είναι μια περίοδος γεμάτη αισιοδοξία, ερωτική ευχαρίστηση και πολύ φλερτ.

Καρκίνος: Φίλε μου Καρκίνε, το καλοκαίρι αυτό σε καλεί να σοβαρευτείς στο θέμα τον επιλογών που κάνεις σε διάφορους τομείς της ζωής. Ειδικά εάν έχεις γεννηθεί το τρίτο δεκαήμερο, δεν αποκλείεται μια νέα σχέση που θα σε κάνει να αισθάνεσαι ασφάλεια. Εάν όμως είσαι σε σχέση, ενδέχεται να κλείσει ένας κύκλος που ξεκίνησε κυρίως από συμβιβασμό. Ιδιαίτερη προσοχή το διάστημα από 24 Ιουνίου μέχρι και 9 Αυγούστου, καθώς θα είσαι αδιάλλακτος με τους γύρω σου και ανυποχώρητος. Συμβουλή: Μην δραματοποιείς τις καταστάσεις.

Λέων: Αγαπητέ Λέοντα, το καλοκαίρι σου υπόσχεται στιγμές άκρως ερωτικές. Με την παρουσία του Δία στο ζώδιό σου μέχρι και τον Σεπτέμβρη θα είσαι στο επίκεντρο σε όλους τους τομείς της ζωής σου και θα αποτελέσεις αντικείμενο πόθου και συναισθηματική επιλογή για πολλούς. Ζήσε τον έρωτα και τη μαγεία του και μην κλειστείς στον εαυτό σου γιατί θα βγεις χαμένος. Συμβουλή: Carpe diem (Άδραξε τη μέρα).

Παρθένος: Το καλοκαίρι αυτό αναμένεται θυελλώδες. Νέοι άνθρωποι μπαίνουν στη ζωή σου, και σε κάνουν πιο χαρούμενο. Θα πειραματιστείς αρκετά με τον ερωτικό σου σύντροφο και αν είσαι μόνος η περίοδος του καλοκαιριού αναμένεται να είναι γεμάτη κεραυνοβόλους έρωτες. Εάν διατηρείς σοβαρή σχέση, ενδέχεται να την αναθερμάνεις αλλά και να την επισημοποιήσεις.

Ζυγός: Το καλοκαίρι για εσένα είναι συναρπαστικό. Μέχρι τις 11 Αυγούστου έρωτες με άρωμα παραμυθιού αναμένονται να έρθουν στη ζωή σου. Εάν είσαι σε σχέση, πολύ πιθανό να ανέβεις τα σκαλιά της εκκλησίας με τον αγαπημένο σου. Γενικά μέχρι και τον Σεπτέμβριο η επικοινωνία σου και οι επαφές σου είναι στο ζενίθ. Πρόσeξε εάν είσαι μόνος, γιατί με τόσο επικοινωνιακό κρεσέντο ενδέχεται ο έρωτας να είναι μπροστά σου και να μην τον βλέπεις.

Σκορπιός: Φίλε Σκορπιέ, γνωρίζω ότι τα τελευταία δύο χρόνια έχεις δοκιμαστεί αρκετά σε σχέσεις σου και συνεργασίες σου. Προδοσίες δεν έλειπαν από το προσκήνιο. Τώρα όμως, το καλοκαίρι είναι αρκετά ελπιδοφόρο για να γνωρίσεις τον έρωτα που θα σε πάει εκεί που πάντα ποθούσες να είσαι. Είναι σημαντικό να έχεις τα μάτια σου ανοιχτά, γιατί ενδεχομένως ο έρωτας αυτός να βρίσκεται στους νέους ανθρώπους που γνωρίζεις μέσα στο καλοκαίρι ή να είναι κάποιο άτομο από το φιλικό σου περιβάλλον. Η ζωή σου χαμογελά κι εσύ δεν έχεις παρά να αφεθείς στη μαγεία του καλοκαιριού.

Τοξότης: Είσαι το ζώδιο της χαράς και της διασκέδασης. Το καλοκαίρι αυτό με τη σύνοδο Αφροδίτης – Δία, αναμένεται το πιο ερωτικό των τελευταίων χρόνων. Αρκετές μετακινήσεις αυτό το διάστημα, νέες φιλίες και γιατί όχι, έρωτες, δεν θα λείπουν από το μενού. Λίγη προσοχή μόνο στις 23 Ιουνίου, γιατί ενδέχεται η αδιαλλαξία σου και ο εκνευρισμός σου να διαταράξουν το καλό κλίμα.

Αιγόκερως: Άφθονο σeξ, εμπειρίες που κόβουν την ανάσα, φλερτ και ανταλλαγή απόψεων δε θα λείψουν το καλοκαίρι. Εάν είσαι σε σχέση ενδέχεται να την αναθερμάνεις. Εάν είσαι μόνος, μη φοβάσαι να ακούσεις το κάλεσμα του έρωτα μέσα από νέες γνωριμίες. Χάρη σε αυτές, πολύ πιθανό να οδηγηθείς σε μια σχέση με καρμική χροιά.

Υδροχόος: Υδροχόε, αυτό το καλοκαίρι τουλάχιστον από πλευράς αισθηματικής και κοινωνικής αναμένεται συναρπαστικό. Νέοι άνθρωποι εμφανίζονται στη ζωή σου και σε στηρίζουν στις αποφάσεις και τα σχέδια σου. Αναμφίβολα την καλοκαιρινή περίοδο θα έχεις την εύνοια του Δία από τον Λέοντα αλλά και της Αφροδίτης, που σε βοηθούν να επεκταθείς στον κοινωνικό σου περίγυρο και να περάσεις ένα αξέχαστο, ρομαντικό και σeξουαλικό καλοκαίρι. Μόνος ή με παρέα, ζήσε τη στιγμή.

Ιχθείς: Αγαπητό ψαράκι, ειδικά εσύ που είσαι γεννημένος το τρίτο δεκαήμερο, τους καλοκαιρινούς μήνες θα κληθείς να αναθερμάνεις ή και να επισημοποιήσεις τη σχέση σου. Όπως και να έχει, ο Ιούνιος σε ευνοεί να βιώσεις συναρπαστικές ερωτικές εμπειρίες, που φθάνουν τον έρωτα σε επίπεδα του μεταφυσικού. Μόνος; Ε και; Πιάσε επιτέλους τον ταύρο από τα κέρατα. Αφέσου στη μαγεία της δημιουργίας του καλοκαιριού.

Καλό καλοκαίρι σε όλους σας!

από την Ειρήνη Γκόζη

Πηγή

ΑΝΕΚΔΟΤΟ: Μπαμπά τι είναι η πολιτική;

Όταν ξεκίνησε να πειράζει την κοιλιά της γυναίκας του, αυτό ήταν το τελευταίο πράγμα που περίμενε να δει…