in

Τα καuτά γυναικεία τατουάζ που δεν χάνουν ποτέ!

Έχουμε κάνει την κριτική μας στα γυναικεία τατουάζ που βαρεθήκαμε να βλέπουμε. Ναι, είναι πολύ πιο συναρπαστικός ένας σκέτος σβέρκος παρά ένας σβέρκος με μια μικρή κορώνα. (Άσε που δεν είναι και η καλύτερη περίοδος για φιλοβασιλικές εκδηλώσεις από τη μεριά σου).

Παρ’ όλ’ αυτά, ανεξαρτήτως των γυναικών που τα φέρουν, υπάρχουν μερικά τατουάζ-εμβλήματα. Τατουάζ που δεν χάνουν, τατουάζ που δεν κινδυνεύουν από την πατίνα του χρόνου.

Σχέδια που σε κάνουν να πετάγεσαι ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ από την ξαπλώστρα και να τρέχεις για ένα μακροβούτι δροσιάς.

Ας μιλήσουμε γι’ αυτά τα τατουάζ. Ας τα βάλουμε σε μουσείο για να μάθουν και οι επόμενες γενιές. Συγχαρητήρια σε όλους τους συντελεστές.

Μαζέψαμε τα πιό σέxυ γυναικία τατουάζ για το 2014 σε ένα βίντεο και σας τα παρουσιάζουμε….

Σας παρουσιάζουμε επίσης της κατηγορίες των τατουάζ που μας αρέσουν στις γυναίκες!!!

Μια νεράιδα στον γλουτό

τατουάζ 2

Δεν ξέρω αν χρησιμοποιείται ως ξόρκι κατά της κυτταρίτιδας και δεν είναι κάτι που μας αφορά με οποιονδήποτε τρόπο. Αυτό που λάνσαρε η Σάσα Μπάστα στο ευρύ κοινό είναι προσφορά στα αδηφάγα ανδρικά μυαλά και στην τέχνη του τατουάζ γενικότερα.

Σαφώς και βοηθάει το γεγονός ότι οι γλουτοί της Σάσας δεν είναι οι μέσοι γλουτοί, αλλά όλη η τσαχπινιά είναι στη νεράιδα. Και στο σημείο που κάνει τα μαγικά της.

Μια λέξη στον καρπό

τατουάζ3

Ο καρπός είναι αβανταδόρικο σημείο, μη γράφουμε τα αυτονόητα. Από εκεί και πέρα, είναι στο χέρι (στον καρπό δηλαδή) κάθε γυναίκας να τον εκμεταλλευτεί με μια λέξη ή ένα μικρό στιχάκι που να έχει σημασία και όχι με ένα τατουάζ-χάσιμο χρόνου. Η επιλογή του σημείου είναι η μισή αρχοντιά. Η άλλη μισή είναι αυτό που κρύβεται στη λέξη.

Ένα καλό σχέδιο στον μηρό

τατουάζ 4

Και ένα καλό σορτσάκι για να το αναδείξει. Εν αρχή ην η μόδα των τζιν ψηλοκάβαλων σορτς που λάνσαρε η Λάνα ντελ Ρέι και εν συνεχεία ην η μόδα να στολίζουν τα κορίτσια έναν από τους δύο μηρούς με ένα φανταστικό σχέδιο, κατά προτίμηση με χρώμα. Αυτή η αίσθηση του σχεδίου που βγαίνει από το σορτσάκι είναι μέλι για τα μάτια.

Γράμματα στο πλάι της μέσης

τατουάζ 5

Ας λένε ό,τι θέλουν, αρκεί να μην λένε κάτι στα γκρίκλις έ; Το πλάι της μέσης, σε πρόσφατη φανταστική διάσκεψη στο Πανεπιστήμιο της Ουπσάλα, ανακηρύχτηκε ως το πιο σέξι σημείο του γυναικείου σώματος, κερδίζοντας τα προφανή και γεμίζοντάς μας ελπίδες για έναν καλύτερο και πιο δίκαιο κόσμο.

 Κάτι που να χάνεται μέσα από το κάτω μπικίνι
fox

Το γνωρίζουμε καλά, το παιχνίδι κάπου εδώ αρχίζει και γίνεται πολύ ‘βρώμικο’. Οι σκέψεις βλέποντας ένα σχέδιο να χάνεται στο κάτω μέρος ενός μαγιό δεν είναι και οι πιο αθώες που γεννήθηκαν ποτέ σε ανδρικό εγκέφαλο. Θες να δεις τη συνέχεια. Βασικά λυσσάς να δεις τη συνέχεια, αλλά ας κρατήσουμε ένα στοιχειώδες επίπεδο.

Τρεις λέξεις κάτω από το στήθος

τατουάζ 6

Ή δύο. Ή πέντε. Τι σημασία έχει; Η καμπύλη (του τατουάζ) κάνει όλη τη δουλειά που πρέπει να κάνει. Με το τρία, ξεφυσάμε όλοι μαζί.

Κάτι ακριβώς στη γραμμή του κάτω μαγιό

τατουάζ 7

Κάτι που μπορούν να δουν λίγοι, ελάχιστοι, ορισμένοι. Εκτός αν το κορίτσι μοιράζεται χωρίς προβλήματα γυμνές ή ημίγυμνες φωτογραφίες του. Το τατουάζ στο συγκεκριμένο σημείο είναι μια πρόκληση. Καλείσαι να το κάνεις δικό σου, πρέπει να προσπαθήσεις και φυσικά το πιθανότερο είναι ότι δεν θα τα καταφέρεις. Γι’ αυτό στοιχειώνει το μυαλό σου, γιατί το πιθανότερο είναι ότι δεν θα τα καταφέρεις.

Πηγή

Τον χώρισε επειδή ήταν φτωχός..10 χρόνια αργότερα δε μπορείτε να φανταστείτε τι έγινε

Πανσέληνος Αυγούστου 2015 στους Ιχθύες: Πώς θα επηρεάσει τα 12 ζώδια