in

Τερζής: Η πικρία της κόρης του και η αλήθεια για το πρόβλημα της υγείας του [vds]

Δυναμικά επιστρέφει στη δισκογραφία ο μεγάλος λαϊκός καλλιτέχνης Πασχάλης Τερζής μετά από το πρόβλημα υγείας που τον ήθελε μακριά από τις πίστες και τη νυχτερινή ζωή. Τη νέα του δουλειά υπογράφει ο Λευτέρης Παπαδόπουλος.

Η κόρη του, Γιάννα, που ζει και εργάζεται στον χώρο της μουσικής στην Αμερική μίλησε μέσω Skype στην εκπομπή «The 2 night show» και τον Γρηγόρη Αρναούτογλου εκφράζοντας τη δυσαρέσκειά της για τα υπερβολικά και ψευδή δημοσιεύματα σχετικά με την υγεία του πατέρα της. Κατά καιρούς έχει ακουστεί ότι είχε καρκίνο, ότι έπαθε εγκεφαλικό, ακόμα και ότι είχε άνια και δεν επικοινωνούσε με το περιβάλλον.

«Όσα έλεγαν για την υγεία του πατέρα μου ήταν τόσο ψέμα που δεν ξέραμε πώς να το αντιμετωπίσουμε. Είχε ένα πρόβλημα υγείας τρία χρόνια πριν…», δήλωσε η Γιάννα. Σχολιάζοντας το θέμα στην εκπομπή «Happy Day» ξεκαθάρισαν ότι το θέμα της υγείας του μεγάλου τραγουδιστή είχε σχέση με το ότι δεν μπορούσε την ορθοστασία. Το θέμα του ήταν στα πόδια, που πρήζονταν από τις θρομβώσεις και είχε πάρει πολλά κιλά.

αρχείο λήψηςΔείτε το βίντεο εδώ…

Πηγή:tff.gr

Πήγε να σπάσει το μαύρο στίγμα της κόρης της και… ΑΗΔΙΑΣΤΙΚΟ!

Ανέκδοτο: το βιάγκρα. Η σύζυγος πάει στον σεχολόγο :