in

Τοποθετεί μια κόκκινη καυτή μπάλα νικελίου πάνω σε ένα τετράγωνο κομμάτι αφρολέξ. Αυτό που γίνεται στη συνέχεια είναι τρελό!

Αν έχετε δει ποτέ ένα από τα 72 βίντεο με την κόκκινη καυτή μπάλα στο κανάλι του YouTube, carsandwater, τότε μάλλον θα ξέρετε τι να περιμένετε από το παρακάτω βίντεο. Αν όχι, θα πρέπει να σας πούμε μερικά πράγματα για το φαινόμενο RNHB (Red Hot Nickel Ball). Βασικά, μια υπερθερμασμένη, κόκκινη καυτή μπάλα νικελίου τοποθετείται πάνω σε μια ποικιλία υλικών, από αυγά μέχρι ξηρό πάγο, ακόμη και σε πυροτεχνήματα. Η αντίδραση που θα προκαλέσει βιντεοσκοπείται, αναβαίνει στο διαδίκτυο και έτσι ο καθένας έχει τη δυνατότητα να λάβει και να μοιραστεί  τη γνώση με τους φίλους και την οικογένεια του.

Η τελευταία, και σίγουρα η πιο εντυπωσιακή από όλες αντίδραση μέχρι τώρα, είναι αυτή που προκαλείται από την τοποθέτηση της κόκκινης καυτής μπάλας νικελίου πάνω σε ένα κομμάτι αφρολέξ συνθέσεων λουλουδιών. Το αφρολέξ συνθέσεων λουλουδιών είναι αυτό το πράσινο, σπογγώδες υλικό που χρησιμοποιούν τα ανθοπωλεία για να στηρίξουν τις συνθέσεις λουλουδιών και να τις διατηρήσουν φρέσκιες.

 Όταν η RHNB τοποθετείται πάνω στο αφρολέξ κάτι μαγικό αρχίζει να συμβαίνει. Το αφρολέξ από πράσινο γίνεται κίτρινο, ζωηρό μοβ, καφέ και καταλήγει σε απανθρακωμένο μαύρο. Φαίνεται σαν να καίγεται το αφρολέξ, από μέσα προς τα έξω, ενώ συρρικνώνεται και ζαρώνει. Θα πρέπει να δείτε το βίντεο για να καταλάβετε καλύτερα αυτό που περιγράφουμε. Πρέπει να δείτε τι γίνεται στη συνέχεια, πόσο γρήγορα η RHNB το καταστρέφει!

Το καλύτερο όλων είναι πως αν έχετε κάποιο αντικείμενο που θέλετε να το τεστάρουν μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί τους και να τους το στείλετε στη διεύθυνση που υπάρχει στις πληροφορίες του βίντεο. Είναι απλά τέλειο! Παρακαλούμε κοινοποιήστε το στους φίλους σας!

Πηγή

ΕΠΕΙΓΟΝ: Έκκληση για φάρμακο – παιδάκι που πάσχει από επιληψία !

Τα 12 ζώδια απολογούνται για το χαρακτήρα τους