in

Τους έλεγαν να το ρίξουν αλλά δεν το έβαλαν κάτω. Σήμερα, το «Παιδί-Θαύμα» είναι η απάντηση σε όλους αυτούς…

Δεν μπορούμε παρά να μείνουμε άφωνοι : Ο πατέρας του μικρού Jaxon που γεννήθηκε χωρίς το μεγαλύτερο μέρος του κρανίου του, αποκαλύπτει την φρίκη και την τρομοκρατία που τους προκάλεσαν οι γύρω τους, με την επιμονή τους ότι έπρεπε να έχουν «ρίξει» το παιδί τους.

Ο Jaxon Buell, επέζησε ένα χρόνο, παρόλο που γεννήθηκε σχεδόν χωρίς εγκέφαλο κατάσταση γνωστή και ως “Anecephaly”

Αυτή η σπάνια ασθένεια, σημαίνει ότι ζει χωρίς το μεγαλύτερο μέρος του κρανίου και του εγκεφάλου του.

Ο μικρός Jaxon που του δόθηκε το ψευδώνυμο “Jaxon ο Δυνατός» και η ιστορία του ενέπνευσε αρκετούς, αν και οι περισσότεροι θεώρησαν ότι θα έπρεπε να έχει γίνει έκτρωση καθώς δεν θα μπορούσε σχεδόν σίγουρα, να δει, να μιλήσει και να περπατήσει.

«Παιδί-Θαύμα» 1

«Παιδί-Θαύμα» 2

Ο Bandon Buell ο πατέρα του άτυχου μικρού, απάντησε στις κριτικές την Κυριακή το βράδυ, λέγοντας ότι η απόφαση να κρατήσουμε το Jaxon ήταν δική μας και μόνο δική μας.

«Παιδί-Θαύμα» 3

Απάντησε επίσης και στους σχολιαστές μέσω internet οι οποίοι σχολίασαν την καμπάνια στο GoFundMe από την οποία συγκέντρωσαν περισσότερα από $59,000, στην οποία ο Buell έγραφε ότι ήταν για να περάσει περισσότερο χρόνο ο Jaxon με την μητέρα του Brittany.

«Παιδί-Θαύμα» 4

Μετά την διάδοση της ιστορίας στα social Media ο πατέρας του νεογέννητου που γεννήθηκε σχεδόν χωρίς κρανία και εγκέφαλο δέχτηκε πολλές επιθέσεις.

Στον Jaxon Buell δόθηκαν μόλις μερικές μέρες ζωής μετά την γέννηση του, λόγω της κατάστασης του “ Anencephaly “ η οποία είχε αναγνωσθεί όταν βρίσκονταν ακόμη στην μήτρα.
Τα νέα ότι το μικρό αυτό αγόρι κατάφερε να επιβιώσει, διαβάστηκε από εκατοντάδες χιλιάδες ανθρώπους μετά τα πρώτα του γενέθλια τον Αύγουστο, αν και μερικοί είπαν ότι οι γονείς του φέρθηκαν εγωιστικά και ότι θα έπρεπε το έχουν ρίξει για να αποτρέψουν όλο τον πόνο που πιθανώς θα ένιωθε ο μικρός Jaxon.

Ο Brandon και η Brittany, που είναι πιστοί χριστιανοί, ενημερώθηκαν από τους γιατρούς ότι ο Jaxon δεν θα επιβίωνε στην διάρκεια της εγκυμοσύνης.

«Παιδί-Θαύμα» 5

«Παιδί-Θαύμα» 6

Οι γιατροί τους έδωσαν την επιλογή να προχωρήσουν σε έκτρωση την 23η εμδομάδα της κύησης, ενώ ο Brandon είπε ότι κανένας γιατρός δεν μας είπε ποιο ήταν ακριβώς το πρόβλημα και τι έπρεπε να περιμένουμε.

Στατιστικά σχεδόν 1 στα 4,859 μωρά στην Αμερική γεννιούνται με Anencephaly και συνήθως πεθαίνουν λίγο μετά την γέννα, με βάση το Κέντρο Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων.
Ο πατέρας, Brandon ρώτησε αν το μωρό υπέφερε μέσα στην μήτρα ή αν θα υπήρχε κάποιος κίνδυνος στον τοκετό για την γυναίκα του.

Αναφέρει ότι θα το σκεφτόντουσαν διαφορετικά αν η απάντηση σε αυτή την ερώτηση ήταν ναι. Πρόσθεσε ότι δεν ήθελαν σε καμία περίπτωση να το παίξει κανένας από τους δύο τους «Θεός».
Η γυναίκα είχε πολλαπλές κρίσεις για 2 μήνες και ο Jaxon γεννήθηκε έκτακτα στο Νοσοκομείων Παίδων στην Βοστόνη στο Αύγουστο.

Πολλοί όμως, παρόλο τις δυσκολίες που αντιμετώπισαν οι γονείς του αναρωτιούνται ακόμα για την απόφαση τους να φέρουν στον κόσμο ένα παιδί που δεν θα μπορούσε να μιλήσει, να ακούσει η να περπατήσει ποτέ.

Κάποιο παιδί χλεύασε την κόρη της αποκαλώντας την «καραφλή». Δείτε όμως την αντίδραση της μάνας…

Τι συμβαίνει και «πέφτει» το Facebook τις τελευταίες ημέρες;