in

Το Τεστ Εγκυμοσύνης, βγήκε Θετικό. Ο Υπέρηχος όμως έδειξε, ότι ΑΥΤΟ που έχει στην Κοιλιά της, ΔΕΝ είναι Μωρό…

Η ζωή δεν μας τα φέρνει πάντα όπως τα θέλουμε και μερικές φορές αυτό δεν είναι κακό. Ο χρήστης του Imgur 0tisdriftwood, λέει πως πλέον το έχει καταλάβει αυτό πολύ καλά.

Αρχικά, είχε ενθουσιαστεί πάρα πολύ όταν έμαθε πως εκείνος και η γυναίκα του περίμεναν παιδί.

24825314656_087012a05c_o

Η οικογένεια των τριών σύντομα θα γινόταν οικογένεια των τεσσάρων!

Αλλά καθώς προχωρούσε η εγκυμοσύνη, η γυναίκα του ξεκίνησε να νιώθει πολύ άρρωστη. Παρατήρησε τότε πως τα συμπτώματα αυτή τη φορά ήταν αρκετά πιο διαφορετικά από αυτά που είχε βιώσει την πρώτη φορά.

24851572635_8b413225cc_o

Στον υπέρηχο των 11 εβδομάδων όμως πήραν κάποια πολύ άσχημα νέα. Όχι μόνο έδειξε πως δεν υπήρχε παιδί, αλλά και πως υπήρχε ένας όγκος. Ήταν μια μύλη κύηση.

Αυτό συμβαίνει αφού το έμβρυο γονιμοποιηθεί και για κάποιο λόγο ο πλακούντας αναπτύσσεται σε μια αφύσικη συστάδα από κύστες.

Στην περίπτωση της γυναίκας του, η μόνη λύση ήταν να κάνει «Διαστολή και απόξεση» για να αφαιρέσουν τον όγκο. Επίσης, θα έπρεπε να είναι προετοιμασμένοι για υστεροτομία, αν χρειαζόταν.

Ευτυχώς η εγχείρηση ήταν επιτυχής και δεν χρειάστηκε να αφαιρέσουν κάποιο όργανο.

24758120471_66879b35ff_o

Εννοείται πως ο πατέρας στεναχωρήθηκε πολύ που δεν θα γινόταν πατέρας για 2η φορά. Αλλά το πιο σημαντικό είναι ότι εκτίμησε αυτό που ήδη είχε:

«Μπορεί να μην προστέθηκε ένα ακόμα μέλος στην οικογένειά μας, αλλά πλέον είμαι πολύ ευγνώμον για τη γυναίκα και το γιο που ήδη έχω.»

Credit: liftbump.com

Μεγάλη προσοχή! Αίτημα φιλίας – παγίδα στο facebook!

Μόνο ΟΜΟΡΦΗ δεν τη λες! Δες πως ΕΙΝΑΙ η… κόρη ΤΩΝ Κρουζ- Κίντμαν! [photo]