in

Το απόλυτο όχημα εκτός δρόμους είναι ένα «τέρας»!

Το τροχόσπιτο που κάνει τη γη να ριγεί στη θέα του!

Όταν μιλάμε για αυτοκινούμενα, ο νους μας πηγαίνει συνήθως στα κοινά τροχόσπιτα της σειράς, αν και η EarthRoamer έβαλε σκοπό να το αλλάξει αυτό και μάλιστα με τρόπο εκκωφαντικό!

Καλωσορίσατε λοιπόν στον κόσμο του XV-HD, του τετρακίνητου «θηρίου» των 10 και πλέον μέτρων που οργώνει δρόμους και βουνά χωρίς ιδιαίτερο πρόβλημα, καθώς κινείται από έναν θηριώδη ντίζελ κινητήρα 6,7 λίτρων που αποδίδει όχι λιγότερα από 330 άλογα.

Το XV-HD μπορεί να φιλοξενήσει άνετα οχτώ επιβάτες και να κοιμίσει έξι, ενώ στις δεξαμενές του χωρούν 909 λίτρα νερού, για να μην πει ο ταξιδιώτης το νερό νεράκι εκεί στις ερημιές. Και επίσης διαθέτει ηλιακά πάνελ για την ανέξοδη φόρτιση της μπαταρίας του.

όχημα1

Όσο για τις 46άρες ρόδες του, είναι εξοπλισμένες με στρατιωτικού τύπου λάστιχα για να μην το σταματά τίποτα.

όχημα2

Η τιμή του XV-HD βέβαια, που αναμένεται να βγει στην αγορά στα τέλη του 2015, μόνο προσιτή δεν θα είναι. Το προηγούμενο μοντέλο XV-LT κυμαίνεται από τα 280.000 – 400.000 δολάρια, ανάλογα με τις εξατομικευμένες απαιτήσεις του κατόχου και είναι σίγουρο ότι το νέο και δυνατότερο XV-HD θα κοστολογηθεί ακόμα πιο πάνω.

όχημα3

Έτσι όμως αποκτάς ένα καθαρόαιμο αμερικανικό «τέρας», με τις προπαραγγελίες που πέφτουν ήδη βροχή να αποδεικνύουν ότι τα μηχανοκίνητα όνειρα δεν έχουν τιμή…

όχημα4

όχημα5

όχημα6

όχημα7

όχημα8

όχημα9

όχημα10

όχημα11

όχημα12
Πηγή

Τα 12 ζώδια απολογούνται για το χαρακτήρα τους

Καβουρότρυπες σαν της Χαλκιδικής δεν έχει πουθενά!