in

Το αυτοκίνητο της Lexus με το χρώμα που φωτίζεται με τον παλμό της καρδιάς του οδηγού!

Το αμάξωμα του Lexus RC-F χτυπάει με τον παλμό του οδηγού του χάρη στο εξωτερικό χρώμα ηλεκτρο-φωταύγειας.

Η Lexus Αυστραλίας, η Tricky Jigsaw και η M&C Saatchi της Αυστραλίας, υπογράφουν το πρώτο (και μοναδικό προς το παρόν) αυτοκίνητο στο αμάξωμα του οποίου απεικονίζεται τη συναισθηματική κατάσταση του οδηγού του.

Το Lexus είναι το πρώτο αυτοκίνητο που έχει συνδεθεί με βιομετρική τεχνολογία, η οποία «συνδέει» τον άνθρωπο με το αυτοκίνητο.

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, το εξειδικευμένο χρώμα έχει κατασκευαστεί από μια εταιρία στο Οχάιο και βασίζεται στο Lumilor. Περιέχει φωσφορίζουσες ουσίες που εκπέμπουν σωματίδια φωτός όταν παίρνουν την ανάλογη εντολή μέσω εναλλασσόμενου ηλεκτρικού ρεύματος.

Η συγκεκριμένη βαφή είναι συνδεδεμένη με μια ηλεκτρονική ρύθμιση η οποία με τη σειρά της τροφοδοτείται με δεδομένα από μια σειρά αισθητήρων που συνδέονται με το σώμα του οδηγού. Έτσι, σε κάθε στροφή ή σε μια γρήγορη επιτάχυνση, όταν οι παλμοί τη καρδιάς του οδηγού ανεβαίνουν γρήγορα, ανάλογη είναι και η εικόνα που εκπέμπει η βαφής πλευρά του αυτοκινήτου, από την έξω μεριά. Όταν το σύστημα δεν λειτουργεί, το αυτοκίνητο έχει ένα ασημί φινίρισμα.

Δείτε το βίντεο:

Πηγή

Σχεδιάζει ένα εξάγωνο στην άμμο, αλλά αυτό που έκανε στη συνέχεια μας άφησε άφωνους!

Ήθελε να το παίξει μάγκας και να πηδήξει από τη γέφυρα. Κάτι δεν υπολόγισε σωστά όμως και πλέον είναι απλά τυχερός που ζει.