in

Το είπαν και το έκαναν: Oι Αnonymous “χτύπησαν” τους τζιχαντιστές

Παρότι μετά την ανακοίνωση τους ότι ξεκινάνε πόλεμο με το ISIS, οι τζιχαντιστές τους χαρακτήρισαν “ηλίθιους” αμφισβητώντας τους, οι Anonymous έκαναν πράξη τις απειλές τους και προχώρησαν σε αντίποινα κατά των τζιχαντιστών.

912628_asnonym

Συγκεκριμένα, όπως, ανακοίνωσαν χάκαραν περισσότερους από 5.500 λογαριασμούς τζιχαντιστών στο Twitter. “Ρίξαμε πάνω από 5.500 λογαριασμούς του ISIS”, ανακοίνωσαν οι Αnonymous συγκεντρώνοντας όμως και αντιδράσεις από χρήστες, που υποστηρίζουν ότι μπορεί ανάμεσα σε αυτούς του λογαριασμούς να υπάρχουν κάποιοι που τους γνωρίζει η αστυνομία και τους παρακολουθεί. Όπως λένε, με την εξουδετέρωση αυτών των λογαριασμών θα χάσει η αστυνομία μια σημαντική πηγή πληροφοριών για τις κινήσεις του ISIS.   Mόλις χθες oι Anonymous είχαν προαναγγείλει αντίποινα για τις επιθέσεις στο Παρίσι, προκαλώντας την αντίδραση του ISIS που έκανε λόγο για ηλίθιους.

Πηγή

Anonymous: Κηρύσσουν πόλεμο στο ISIS μετά τις επιθέσεις στο Παρίσι

ΠΩΣ ΘA ΤO ΠEIΣ AΛEΞH AΥΤO ΣΤHΝ EΛΛHΝIΔA ΜAΝA! Oι Γάλλoι ζήτησαν ενεργoπoiηση τoυ άρθρoυ 42 και ζητoύν απo την Eλλάδα να στεiλει στρατo στη Συρiα!