in

Το σήκωμα του στήθους τύπου «Vampire» είναι η νέα μόδα που έχει ταράξει τα νερά του Ίντερνετ!

Συνήθως δεν κατανοώ τα πράγματα που κάνουν μερικές γυναίκες για να δείξουν πιο όμορφες.

Γνωρίζω ότι ζούμε στην εποχή του «ντρέπομαι για το σώμα μου” και υπάρχει μία συνεχής πίεση για να μοιάζεις όπως η Sienna Miller και η Jennifer Lawrence, αλλά πρέπει να υπάρχει και κάποιο μέτρο σε όλο αυτό. Δυστυχώς βέβαια η αναζήτηση της τελειότητας δεν γνωρίζει φραγμούς και οι γυναίκες ψάχνουν στα πιο βαθιά και απόκρυφα σημεία για να ανακαλύψουν νέου τρόπους απόκτησης ενός τέλειου κορμιού.

Έχοντας αυτό στο μυαλό μας, θα ήθελα να σας παρουσιάσω μία καινούργια τρέλα που ονομάζεται “σήκωμα στήθους τύπου Vampire”. Αναμφισβήτητα παρόλο που είναι το πιο χαζό πράγμα που έχω δει εδώ και καιρό, οι γυναίκες ήδη έχουν αρχίσει να εκχωρούν αίμα στο στήθος τους.

sth8os1

Η πρωτοπόρος αυτής της γελοία νέας θεραπείας είναι η γιατρός Charles Runels. Η τρελή αυτή επιστήμονας ξεκίνησε να χρησιμοποιεί αυτή την τεχνική για την ανόρθωση χαλαρού στήθους, για την αφαίρεση των ραγάδων, για την αύξηση του μεγέθους του στήθους, και για λόγους αισθητικής στις ρώγες του στήθους.

Μήπως όλα αυτά είναι λίγο υπερβολικά? Δείτε λοιπόν την επιστήμη που κρύβεται πίσω από αυτό (εκτός και αν έχετε ήδη πειστεί). Η Runels χρησιμοποιεί ένα μηχάνημα που διαχωρίζει το πλούσιο σε αιμοπετάλια πλάσμα (PRP) από το υπόλοιπο του αίματος. Αυτό το PRP εκχωρείται μέσα στο στήθος, και ενεργοποιεί, την παραγωγή κολλαγόνου, νέες φλέβες και λιπώδη ιστό. Αυτό όλο «δουλεύει» για την επιδιόρθωση του δέρματος, κάνοντας τα στήθη να φαίνονται πιο γεμάτα, πιο σηκωμένα και πιο νέα

Αν και δεν είμαι φαν των TV Shows που σχετίζονται με βρικόλακες, γνωρίζω ότι οι βρικόλακες μπορούν να ζήσουν για πάντα. Δυστυχώς όμως τα στήθη τύπου-vampire δεν μπορούν να κάνουν το ίδιο. Τα συμπτώματα αυτής της θεραπείας συνήθως κρατάνε μόνο 1 με 2 χρόνια. Μετά από αυτό το χρονικό διάστημα, θα πρέπει να υποβληθείς ξανά στην ίδια διαδικασία.

sth8os2

Οπότε ας δούμε πόσο κοστίζει αυτή η ανόρθωση στήθους?

Μόνο $1,800 (£1,175), με την όλη διαδικασία να κρατάει γύρω στα 15 λεπτά. Μοιάζει σαν μία καλή ευκαιρία, έτσι κορίτσια? Σίγουρα μπορεί να πιστεύετε ότι το να σας εκχωρεί ένας γιατρός αίμα στο στήθος σας, θα σας προκαλέσει αρκετό πόνο, αλλά τελικά έχει αποδειχθεί ότι πονάει το ίδιο με το να σας πάρει κάποιος αίμα. Τόσο απλό.

sth8os3

Οπότε αν είστε από εκείνες τις κοπέλες που ψάχνετε για τα καλύτερα στήθη τριγύρω σας, ίσως σκεφτείτε να δοκιμάσετε αυτή την καινούργια μέθοδο. Η απλά, μπορείτε να καθίσετε γυμνές στο φεγγαρόφωτο και να ρίξετε γάλα στο στήθος σας, έχω ακούσει ότι πιάνει και αυτό…

Πηγή

Ποια ζώδια κάνουν τα πιο hot ζευγάρια…

Για αυτό δεν πρέπει να παρενοχλείς έναν καλλιτέχνη του δρόμου. Και πολύ καλά του έκανε!