in

Το υπέροχο βίντεο που θα αλλάξει τον τρόπο που βλέπετε ένα σκύλο!

Αυτό το πολύ όμορφο, σύντομο βίντεο είναι αφιερωμένο σε όλους τους ιδιοκτήτες σκύλων που λατρεύουν τον τετράποδο φίλο τους. Απολαύστε το και αν σας αρέσει μοιραστείτε το με όλους τους φιλόζωους φίλους σας.
Μπορείτε να επιλέξετε τους Ελληνικούς υπότιτλους από τις επιλογές του βίντεο, αλλά και να τους διαβάσετε στη συνέχεια (με μια μικρή προσθήκη!)

Και την 9η Μέρα
Ο Θεός κοίταξε κάτω τα παιδιά του που είχαν τα μάτια τους ορθάνοιχτα και είπε ότι χρειάζονται ένα σύντροφο.
Έτσι ο Θεός δημιούργησε έναν σκύλο.

Ο Θεός είπε ότι «χρειάζομαι κάποιον που θα είναι πρόθυμος να ξυπνάει και θα δίνει φιλιά, θα κατουράει επάνω σε ένα δέντρο, θα κοιμάται όλη την ημέρα, θα ξανά ξυπνάει, θα δίνει περισσότερα φιλιά και στη συνέχεια θα μένει ξύπνιος μέχρι τα μεσάνυχτα κάτω από την λάμψη της τηλεόρασης«.

Έτσι ο Θεός δημιούργησε έναν σκύλο.
Ο Θεός είπε ότι «χρειάζομαι κάποιον που θα είναι πρόθυμος να κάθεται, να σηκώνεται όρθιος, να στριφογυρνά και μετά χωρίς εγωισμό και διαμαρτυρίες να φοράει καπέλα που δε χρειάζεται και κοστούμια που δεν καταλαβαίνει. Χρειάζομαι κάποιον που θα αερίζεται χωρίς να τον νοιάζει ή να έχει δεύτερες σκέψεις. Κάποιον που θα μπορεί να κυνηγήσει ουρές, να οσφραίνεται τον καβάλο του καθενός, που θα φέρνει πίσω τα ξύλα που πετάξαμε μακριά και θα μας ανεβάζει την ψυχολογία με ένα του γλείψιμo. Κάποιον που ανεξάρτητα του τι δεν κάναμε ή τι πήραμε ή τι δεν κερδίσαμε ή τι δεν καταφέραμε, θα σε αγαπήσει ακριβώς το ίδιο χωρίς να σε κρίνει«.

Έτσι ο Θεός δημιούργησε έναν σκύλο.
Ο Θεός είπε ότι «χρειάζομαι κάποιον αρκετά δυνατό για να τραβήξει έλκηθρα και να εντοπίζει βόμβες, αλλά και αρκετά πράο ώστε να αγαπήσει τα μωρά και να είναι οδηγός για τους τυφλούς. Κάποιον που θα μπορεί να περάσει όλη την ημέρα σε ένα καναπέ και με τα μάτια του γεμάτα συμπαράσταση να μπορεί να ανεβάσει την ψυχολογία σε κάποιον με ραγισμένη καρδιά«.

Έτσι ο Θεός δημιούργησε τον σκύλο.
«Θα έπρεπε να είναι κάποιος ο οποίος θα παραμένει υπομονετικός και πιστός ακόμα και μέσα στη μοναξιά. Κάποιος που θα παρέχει φροντίδα, αγκαλιές, που θα χαϊδεύεται και θα σπρώχνει, κάποιος που θα ευθυμεί και θα γοητεύει, θα ροχαλίζει και θα γεμίζει σάλια, θα τρώει τα σκουπίδια και θα κυνηγήσει τους σκίουρους. Κάποιος που θα ενώνει μια οικογένεια με την ανιδιοτέλεια μιας ανοιχτής καρδιάς. Κάποιος που θα γαβγίζει και στη συνέχεια θα λαχανιάζει και θα απαντάει με ένα γρήγορο κούνημα της ουράς όταν ο καλύτερος του φίλος τους λέει να πάνε για μια βόλτα με το αυτοκίνητο.»

Έτσι ο Θεός δημιούργησε τον σκύλο.
Ο Θεός είπε «χρειάζομαι κάποιον που θα σταθεί στο πλευρό μου όταν ο κόσμος γύρω μου θα καταρρέει. Κάποιον που θα ξαπλώνει δίπλα μου κατά τη διάρκεια μιας ατέλειωτης νύχτας γεμάτης πόνο και θλίψη, όταν θα πονάμε να κουνηθούμε ή να μιλήσουμε ή να σκεφτούμε ή απλά να υπάρχουμε. Κάποιος που θα είναι φρουρός, θα παίζει παιχνίδια, θα ροχαλίζει για ώρες και θα επαναλάβει πάλι τα ίδια ανάλογα με τις ανάγκες του. Κάποιος που θα σου δίνει δύναμη, όταν δεν θα έχεις δύναμη εσύ ο ίδιος. Κάποιον που θα δώσει τις δικές σου μάχες, που θα συγκρατήσει την ψυχή σου σαν να ήταν το αγαπημένο του παιχνίδι, κάποιον που θα παίζει διελκυστίνδα ή πόλεμο για να σε κρατήσει σε αυτόν τον κόσμο. Κάποιον που θα να είναι σύντροφος και οδηγός σου σε αυτόν τον κόσμο, αλλά και στον επόμενο. Κάποιος που θα σε περιμένει στην άλλη πλευρά ή θα στέκει φρουρός κατά την απουσία σου μέχρι να ξανασυναντηθείτε στην αιωνιότητα«.
Έτσι ο Θεός δημιούργησε τον σκύλο.
Πηγή

8 εύκολα tips για να διώξετε μακριά τα κουνούπια και τα άλλα ενοχλητικά έντομα του καλοκαιριού!

Aνέκδοτο: Πεθερά πέθανε στα Ιεροσόλυμα!