in

Τρεις λόγοι που οι άντρες χωρίζουν τα καλά κορίτσια

Και ήταν όλα υπέροχα..και μετά ήρθε το τέλος!

Μερικές φορές δεν βλέπεις τον χωρισμό να έρχεται κατά πάνω σου με ταχύτητα φωτός και εκεί που πιστεύεις ότι τα πράγματα είναι όλα τόσο τέλεια μεταξύ σας και εσύ κάνεις όνειρα ξαφνικά…δεν είναι τέλεια και το χωρισμός σου χτυπάει τη πόρτα.

Τρεις λόγοι που δεν πρόκειται να σου αποκαλύψει ποτέ ευθύνονται για τη συμπεριφορά του αλλά και τη διάλυση της σχέσης σας. Ναι, είναι σίγουρο ότι θα σου κρύψει πως νιώθει γιατί δεν μπορεί να το εκφράσει, μη ξεχνάς ότι είναι άντρας και φοβάται ή καλύτερα δεν ξέρει πως να στα πει όλα αυτά που του συμβαίνουν.

Αν κατανοήσεις τους παρακάτω λόγους τότε ίσως ξεπεράσεις το χωρισμό σας διαφορετικά ίσως μπορέσετε να κάνετε μια νέα αρχή ξανά χωρίς τα παρακάτω. Ποιοι είναι λοιπόν οι τρεις μυστικοί λόγοι που οι άντρες χωρίζουν με τις πραγματικά καλές γυναίκες;

1. Ένιωσε ανεπαρκής απέναντι σου αλλά και πιεσμένος

Ένιωθε ότι συνεχώς τον κυνηγούσαν. Μήπως και εσύ ζητούσες περισσότερη αγάπη και στοργή όσο ήσασταν με κόσμο; Μήπως επέμενες να διορθώσεις τη συμπεριφορά του για να «διορθωθούν» τα πράγματα στη σχέση σας; Αν απάντησες έστω ένα ναι τότε σίγουρα υπήρχε μια ανισορροπία στη σχέση σας και μάλλον αισθάνθηκε πιεσμένος αλλά και ανεπαρκής για εσένα. Σε αυτή τη περίπτωση να ξέρεις ότι εσύ δεν ευθύνεσαι πουθενά. Οι περισσότεροι άντρες μόλις νιώσουν συναισθηματική πίεση κάνουν βήματα πίσω ψάχνοντας την έξοδο κινδύνου γιατί απλώς δεν μπορούν να το αντιμετωπίσουν όλο αυτό που έρχεται με φόρα κατά πάνω τους.

2. Η σχέση σας ήταν αισθητά ανταγωνιστική

Αν ένας άνθρωπος νιώθει ανταγωνιστικά απέναντι σε μια γυναίκα όπου έχει πάρει τον έλεγχο της σχέσης, όχι μόνο νιώθει ανεπαρκής αλλά θέλει να επιβάλλει και τον ανδρισμό του οπότε και αναγκαστικά αποφασίζει να αποχωρήσει από τη σχέση. Σε μια επιτυχημένη σχέση και οι δύο βάζουν τα δυνατά τους και αλληλοσυμπληρώνονται προκειμένου να υπάρξει το επιθυμητό αποτέλεσμα. Αντίθετα, αν ένας από τους δύο δει αυτή τη σχέση ανταγωνιστικά τότε μόνο προβλήματα μπορούν να δημιουργηθούν. Και τι σημαίνει ανταγωνιστική σχέση; Να επιλέγεις εσύ που θα φάτε, που θα πάτε, να του υπενθυμίζεις συνέχεια ότι βγάζεις περισσότερα λεφτά από ότι εκείνος και γενικά να επιβάλεις την άποψη σου κάθε στιγμή.

3. Αισθάνεται ότι δεν τον σέβεσαι

Ένας άνθρωπος δεν μπορεί να φτιάξει τη ζωή του με μια γυναίκα όπου δεν τον σέβεται. Αισθάνεται ότι πάντα θα είναι κατώτερος σου και ποτέ δεν θα καταφέρει να γίνει αντάξιος σου γιατί νιώθει ότι κάθε προσπάθεια του για να σε εντυπωσιάσει πέφτει στο κενό και εκτός από αυτό εσύ φροντίζεις να τον αγνοείς συνέχεια. Η τρυφερότητα έχει φύγει εδώ και καιρό και αναζητά σεβασμό τον οποίο δεν βρίσκει στο πρόσωπο σου.

Τώρα που γνωρίζεις τους λόγους για τους οποίους έφυγε, πώς να ξεκινήσεις την κατάσταση για να τον φέρεις πίσω; Πρώτα από όλα ήρθε η ώρα να σκεφτείς αν πραγματικά μπορείς να αλλάξεις συμπεριφορά, να μειώσεις τις άμυνες σου προκειμένου να διορθωθεί η κατάσταση και να του δείξεις το βαθύτερο κομμάτι τις καρδιάς σου. Μόνο έτσι θα καταφέρεις να τον γυρίσεις πίσω.

Πηγή

Γιατί δε χαμογελούσαν ποτέ στις παλιές ασπρόμαυρες φωτογραφίες;

Πoύ θα χτυπήσει η κακoκαιρiα την Τετάρτη