in

Φωτογράφος ενοχλεί γορίλα και παίρνει ακριβώς την αντίδραση που πρέπει!

Στο Ζωολογικό Κήπο του Μπρίστολ της Βρετανίας ένας φωτογράφος έμεινε έκπληκτος από την αντίδραση του γορίλα! Πιο συγκεκριμένα, Bob Pritchard βρέθηκε εκεί για να φωτογραφίσει διάφορα άγρια ζώα για το περιοδικό που εργάζεται. Κάνοντας μια βόλτα τριγύρω παρατήρησε έναν γορίλα να απολαμβάνει το γεύμα του και την ηρεμία του και σκέφτηκε πως θα είχε μια καλή λήψη. Ξεκίνησε, λοιπόν, να τραβά διάφορες πόζες με την κάμερά του γεγονός που εξαγρίωσε τον γορίλα ο οποίος του απάντησε αναλόγως! Τι έκανε;

Ύψωσε το μεσαίο δάχτυλο στον απρόσκλητο φωτογράφο κάνοντας μια άσεμνη χειρονομία προς αυτόν. Ξέρεις πως είναι να καταναλώνεις ένα ωραίο γεύμα, να απολαμβάνεις την ηρεμία σου και ξαφνικά η στιγμή του Ζεν να εξαφανίζεται από κάποιον ενοχλητικό εισβολέα! “Όταν είδα τη φωτογραφία σκέφτηκα, το διαβολάκο!”, είπε ο Pritchard στον Τύπο και όπως ήταν φυσικό η φωτογραφία αυτή έκανε αμέσως το γύρο του κόσμου και έγινε viral!

gorilas2
Πηγή

Νέο ΤΕΣΤ ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΙΚΟΤΗΤΑΣ στο οποίο κανείς ΔΕΝ απαντάει σωστά, έχει ΤΡΕΛΑΝΕΙ το διαδίκτυο: Εσείς μπορείτε να διακρίνετε πόσες τίγρεις υπάρχουν στη φωτογραφία; Η απάντηση θα σας ΚΟΥΦΑΝΕΙ !!

Η φάλαινα που «ζωγραφίζει» ουράνια τόξα ζει ανάμεσά μας και είναι σκέτη μαγεία