in

Έξυπνα κόλπα που θα σας κάνουν ειδικούς !!!

Η τέχνη του μακιγιάζ είναι προσιτή σε όλους, και μπορούμε να το κάνουμε πραγματικά εντυπωσιακό, και είναι πιο εύκολο από όσο νομίζετε.

Συγκεντρώσαμε μερικά αποτελεσματικά κόλπα που θα σας κάνουν ειδικούς. Ρίξτε τους μια ματιά:

1. Περίγραμμα προσώπου

Το τέλειο μακιγιάζ ξεκινάει με την τέλεια βάση. Ίσως έχετε ξανακούσει πόσο αποτελεσματικό είναι το περίγραμμα, που αλλάζει δραστικά το τελικό αποτέλεσμα.

1159

Παρά το γεγονός ότι το περίγραμμα εξαρτάται από το σχήμα του προσώπου, η βασική αρχή που πρέπει να ακολουθήσετε είναι ένας γενικός κανόνας: θα σκουρύνετε τις περιοχές που θέλετε να αποκρύψετε και θα φωτίσετε εκείνες που θέλετε να εστιάσετε.

2. Ρυθμίστε το σχήμα των φρυδιών με βάση δύο αρχές

556

Αρκεί να θυμάστε δύο απλούς κανόνες:

Το πλάτος του φρυδιού πρέπει να είναι ίσο με το πλάτος του άνω χείλους. Τα φαρδιά φρύδια είναι εντάξει, αν έχετε μεγάλα μάτια και θέλετε να ισορροπήσετε το πρόσωπο. Αλλά με μικρά μάτια και μεγάλα φρύδια υπάρχει ρίσκο να φαίνεται αρκετά μικρό το πρόσωπο. Εξετάστε την απόσταση ανάμεσα στα φρύδια και τα μάτια. Αν τα φρύδια σας έχουν μεγάλη απόσταση από τα μάτια, τα φαρδιά φρύδια θα βοηθήσουν στην εξισορρόπηση των αναλογιών του προσώπου. Αν η απόσταση από τα μάτια είναι μικρή, τα φρύδια θα πρέπει να γίνουν λεπτότερα, αλλιώς θα έχετε συνοφρυωμένη έκφραση προσώπου.

3. Σχεδιάστε το τέλειο γατίσιο βλέμμα με eyeliner

651

Το να σχεδιάστε το ιδανικό γατίσιο βλέμμα, με μία μόνο γραμμή, είναι πολύ δύσκολο. Αλλά αν δεν έχετε τίποτα εύκαιρο σαν οδηγό, παρά μόνο το eyeliner σας, δοκιμάστε να κάνετε κάποιες γραμμές ή σημεία, με τα οποία μπορείτε στη συνέχεια να προχωρήσετε

4. Αν βρίσκεστε στην άνεση του σπιτιού σας, δοκιμάστε να χρησιμοποιήσετε ένα κουτάλι.

753

Είναι η πιο απλή και γρήγορη λύση, όπου ελαχιστοποιείται η πιθανότητα να κάνετε κάποιο λάθος.

Πηγή

Η γλυκιά «κόλαση», ελαφρύ, βελούδινο, με γεύση καραμέλας !!!

Δεν μπορείς να χάσεις κιλά; 4 τροφές που πρέπει να αποκλείσεις από τη διατροφή σου