in

Έρευνα που… εξοργίζει: Αυτό που όλες γνωρίζαμε για το στοματικό σεχ μόλις επιβεβαιώθηκε

Ένα καυτό θέμα που προβληματίζει…

H αλήθεια είναι ότι δεν υπάρχει γυναικεία παρέα που να μην έχει καταπιαστεί και προβληματιστεί, σχετικά με το πολύ βασικό θέμα του… στοματικού έρωτα! Και δεν εννοούμε τον τρόπο με τον οποίο γίνεται, αλλά για ποιον αναθεματισμένο λόγο όλο και περισσότεροι άντρες αρνούνται να το κάνουν. Και για να μην ξεσηκωθούν οι αρσενικοί αναγνώστες, έχουμε και αποδείξεις!

Έρευνα λοιπόν που διεξήχθη ανάμεσα σε 900 φοιτητές Πανεπιστημίου του Καναδά, έδειξε ότι οι γυναίκες έχουν διπλάσιες πιθανότητες να κάνουν στοματικό έρωτα στο σύντροφό τους, χωρίς κανένα απολύτως αντάλλαγμα-26% των γυναικών έναντι μόλις 10% των αντρών-. Το ακόμα πιο… εξωφρενικό της υπόθεσης, είναι ότι το 28% των γυναικών εξομολογήθηκε ότι δεν απολαμβάνει το στοματικό που κάνει, εν αντιθέσει με τους άντρες που σε αρκετά μεγάλο ποσοστό εξομολογούνται ότι το… χαίρονται και με το παραπάνω.

Γενικότερα βέβαια, τόσο οι άντρες όσο και οι γυναίκες, παραδέχτηκαν ότι προτιμούν να το δέχονται παρά να το κάνουν, κάτι που βέβαια δεν περιμέναμε την έρευνα για να το μάθουμε. Τέλος, τα 2/3 των ερωτηθέντων δήλωσαν ότι έκαναν στοματικό την τελευταία φορά που έκαναν σεχ!

Πηγή

Το Εκμεδάκι της Τεμπέλας. Λαχταριστό γλυκάκι που ετοιμάζετε σε μηδέν χρόνο χωρίς κόπο.

Ο Γιος της Έκλαιγε από τον Πυρετό. Τότε Κατάλαβε πως ο Γιατρός Είχε κάνει ένα ΤΕΡΑΣΤΙΟ Λάθος…