in

Ήταν στο Σπίτι και έπαιζε κρυφτό με την Νταντά. 5 λεπτά αργότερα, έχασε τη Ζωή του με τον πιο Τραγικό Τρόπο…

H Lory del Santo ήταν η περήφανη μητέρα ενός 4χρονου αγοριού. Την πιο χαρούμενη μέρα της ζωής του όμως, η μοίρα χτύπησε ανελέητα. Το 1985, το μοντέλο από την Ιταλία γνώρισε έναν Άγγλο άντρα. Αργότερα αποδείχτηκε πως ήταν ένας διάσημος μουσικός, ο οποίος είχε πάει στο Μιλάνο για ταξίδι.
Ερωτεύτηκαν αμέσως ο ένας τον άλλο και ξεκίνησαν να έχουν σχέση.

1

Μερικούς μήνες αργότερα, η Lory έμαθε πως ήταν έγκυος. Είχε ενθουσιαστεί πάρα πολύ, γιατί πάντα ήθελε ένα παιδί και πίστευε πως το ίδιο ένιωθε και ο φίλος της. Όταν του είπε τα νέα όμως, εκείνος δεν αντέδρασε όπως ήλπιζε. Δεν ήταν έτοιμος για ένα παιδί και τελικά το ζευγάρι χώρισε. H Lory ήξερε πως είχε προβλήματα και πως έπρεπε πρώτα να τα λύσει.

Έτσι, τον άφησε και συνέχισε τη ζωή της. Λίγο πριν την γέννα, ο πατέρας του παιδιού κατάφερε να αποδεχτεί την κατάσταση και οι δυο τους τα ξαναβρήκαν και βίωσαν την γέννηση του γιου τους, Conor, τον Αύγουστο του 1986.

2

Οι στιγμές που ακολούθησαν για την οικογένεια ήταν πολύ όμορφες.

3

Ο πατέρας μετά από λίγο καιρό, ωστόσο, άρχισε να πίνει πολύ και είχε εθιστεί. Δεν ήθελε όμως να είναι ένας τέτοιος πατέρας για το παιδί του και έτσι πήγε σε κλινική απεξάρτησης.

4

Με τον καιρό χάθηκαν με την Lory, αν και διατήρησαν επαφή. Ο Conor μεγάλωσε με την μητέρα του στην Ιταλία και ο πατέρας του τον επισκεπτόταν όποτε είχε χρόνο.

5

Ήταν ένα πολύ χαρούμενο αγόρι που λάτρευε να ακούει και να τραγουδάει την μουσική του πατέρα του.

6

Η 19 Μαρτίου του 1991, ήταν η μέρα που ο πατέρας του Conor αποφάσισε να αλλάξει τη ζωή του γιου του. Ήταν μία ιδιαίτερη μέρα γιατί ήταν η πρώτη φορά που πατέρας και γιος θα έκαναν κάτι μαζί. Πήγαν στο τσίρκο στη Νέα Υόρκη και πέρασαν τέλεια, όπως ποτέ άλλοτε. Από εκείνη τη μέρα, ο πατέρας του ήθελε να παίζει πιο σημαντικό ρόλο στη ζωή του και να τον φροντίζει.

Είχαν σχεδιάσει να πάνε στο ζωολογικό κήπο την επόμενη μέρα και ο Conor ήταν τόσο ενθουσιασμένος, που δεν μπορούσε να κοιμηθεί.

7

Όσο καιρό ο Conor και η μητέρα του έμεναν στη Νέα Υόρκη, ζούσαν σε έναν ουρανοξύστη. Το πρωί μετά τη μέρα στο τσίρκο, ο Conor έπαιζε κρυφτό με την νταντά, ενώ περίμενε τον πατέρα του να επιστρέψει.

Οι εξωτερικοί τοίχοι του κτιρίου ήταν φτιαγμένοι εξολοκλήρου από γυαλί, αλλά παρέμεναν πάντα κλειστά και ασφαλισμένα τα παράθυρα. Είχε έρθει ο επιστάτης όμως για να τα καθαρίσει και είχε ανοίξει το ένα από αυτά.

Τότε συνέβη το αδιανόητο: ενώ προσπαθούσε να κρυφτεί από την νταντά, το αγόρι έτρεξε προς το ανοιχτό παράθυρο. Νόμιζε πως θα ήταν κλειστό και πως θα μπορούσε να κρυφτεί πίσω από το ξύλινο περβάζι στο πάτωμα.

8

Έπεσε από ύψος 49 ορόφων και προσγειώθηκε στην οροφή του γειτονικού κτηρίου. Η Lory ήρθε όσο πιο γρήγορα μπορούσε όταν άκουσε το κλάμα της νταντάς και κατέρρευσε όταν κατάλαβε τι είχε συμβεί. Ο πατέρας επέστρεψε 5 λεπτά αργότερα.

Ο Conor πέθανε ακαριαία, πάνω που η οικογένεια ήταν έτοιμη να κάνει ένα νέο ξεκίνημα.

Ο πατέρας δεν είναι άλλος από τον Eric Clapton. Αντιμετώπισε τον πόνο με έναν τρόπο που όλοι ξέρουμε και αγαπάμε για χρόνια:


Θα μπορούσαν να έχουν μία χαρούμενη ζωή μαζί, αλλά η μοίρα δεν τους άφησε. Αυτό που απομένει είναι χαρούμενες αναμνήσεις όπως και αυτές. Τουλάχιστον, η τελευταία μέρα τους μαζί ήταν και η πιο όμορφη όλης της ζωής τους.

11196

Η ιστορία είναι τραγική και δείχνει πόσο ρευστή είναι η ζωή. Γι’αυτό, πρέπει να εκτιμάμε και να αξιοποιούμε τον χρόνο που έχουμε με τους αγαπημένους μας.

Credit: hefty.co

Ηλικιωμένη Γυναίκα πηγαίνει στο Γιατρό: «Γιατρέ μου, έχω συνέχεια Αέρια, τι να Κάνω;» Τότε αυτός της λέει…

Κανένας από τους συμμαθητές του δεν ήρθε στα γενέθλια αυτού του 9χρονου αγοριού. Τότε η γιαγιά του έκανε αυτή την ανάρτηση… [Βίντεο]