Generated by IJG JPEG Library
in

Ανατροπή στο The Voice: Δεν θα πιστεύετε ποιοι συζητούν για την κριτική επιτροπή!

Η προετοιμασία και τα casting για το νέο κύκλο του The Voice, που μέχρι ώρας τα δικαιώματα έχει o τηλεοπτικός σταθμός Star (και λέμε μέχρι ώρας, γιατί μετά τον αποκλεισμό του κυρίου Βαρδινογιάννη από τις τηλεοπτικές άδειες, θα υπάρξουν κι άλλες εξελίξεις στο τηλεοπτικό τοπίο) έχουν ξεκινήσει και μάλιστα βρίσκονται σε πυρετώδεις ρυθμούς για την επάνδρωση του.
Την ίδια ώρα γίνονται συζητήσεις για τις 4 καρέκλες των coach του talent show και μάλιστα τα πιο πιθανά πρόσωπα για τις δύο καρέκλες κάνουν αίσθηση, αφού δεν είναι άλλοι, από την Πάολα και τον Διονύση Σαββόπουλο.

Τα ονόματα τους λέγεται, σύμφωνα με πληροφορίες του koolnews.gr ότι έχουν σχεδόν κλειδώσει για την κριτική επιτροπή, ενώ στο τιμόνι της παρουσίασης το όνομα του Γιώργου Καπουτζίδη είναι το επικρατέστερο.

Όσον αφορά τις δύο θέσεις των coach που μένουν κενές, τα ονόματα που ακούγονται είναι αυτά του Μύρωνα Στρατή και του Δήμου Αναστασιάδη.

Αν η Πάολα και ο Διονύσης Σαββόπουλος πουν το ναι για τo The Voice θα είναι η δεύτερη συνεργασία τους για τη σεζόν, αφού όπως όλα δείχνουν θα εμφανιστούν μαζί σε μουσική σκηνή.

Ναι, ισχύει ότι η Πάολα έχει κλείσει κοινές εμφανίσεις με τον Σάκη Ρουβά, αλλά και ο Διονύσης Σαββόπουλος, ετοιμάζει μουσικό κόνσεπτ, με γκεστ εμφανίσεις καλλιτεχνών και ανάμεσα τους έχουν ακουστεί τα ονόματα της Πάολας και της Καλομοίρας.

Ο συνδυασμός του Σαββόπουλου και της Πάολας είναι ιδιαίτερος και η τηλεοπτική τους εμφάνιση σε μουσικό δαιγωνισμό θα έχει σίγουρα τηλεοπτικό ενδιαφέρον.

newsup.gr

Δείτε: Διαμερίσματα στο κέντρο της Αθήνας ξεκινάνε από 3.000 €

Κρουαζιερόπλοιο έπεσε σε τυφώνα με κύματα 9 μέτρων και το αποτέλεσμα ήταν ΑΥΤΟ!