in

Αποκάλυψη! Με αυτή την κοπέλα φιλιόταν ο Κοτσοβός όταν του επιτέθηκε η Σπυροπούλου!

Στο ντοκουμέντο που σας παρουσιάζει σήμερα αποκλειστικά το Youweekly.gr θα δείτε κάτι που δεν έχει προηγούμενο, ούτε στην εγχώρια showbiz, αλλά ούτε και στη διεθνή… Μία παρουσιάστρια της ελληνικής τηλεόρασης, νέα κοπέλα, από τα πιο ταλαντούχα άτομα τη γενιάς της, βρέθηκε εκτός εαυτού την περασμένη Κυριακή στο «Fantasia Live» κι επιτέθηκε δημόσια στον πρώην φίλο της Γιώργο Κοτσοβό.

Όπως σας παρουσιάσε το Youweekly.gr, οι φωτογραφίες είναι αδιάψευστος μάρτυρας, την επίθεσης της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου στον πρώην φίλο της! (Δείτε εδώ τις φωτογραφίες του καυγά)

Όλα ξεκίνησαν όταν ο Γιώργος Κοτσοβός άρχισε να φλερτάρει με τη νεαρή φοιτήτρια, η οποία ανταποκρινόταν με ευχαρίστηση στο pressing του. Η Κωνσταντίναέριχνε δολοφονικές ματιές, όμως ο πρώην σύντροφος της δεν την είχε αντιληφθεί, ώσπου τον ενημέρωσε ο μετρ του νυχτερινού μαγαζιού…

1

H Kωνσταντίνα Σπυροπούλου σε απόσταση αναπνοής από την παρέα του Γιώργου Κοτσοβού
Σε αυτό το φωτογραφικό ντοκουμέντο μπορείτε να δείτε πόσο κοντά βρισκόταν η παρέα της Σπυροπούλου με την παρέα του Κοτσοβού. Σε καμία περίπτωση όμως, ο νεαρός επιχειρηματίας δεν περίμενε τη δημόσια επίθεση που θα δεχόταν από την παρουσιάστρια.

Στις 2:30 π.μ. ο Κοτσοβός πλέον δεν φλερτάρει απλώς με την Αγγελική, αλλά αρχίζει να την αγκαλιάζει και να είναι ιδιαίτερα διαχυτικός μαζί της, όπως και εκείνη άλλωστε. Ταυτόχρονα, ο μετρ του καταστήματος ενημερώνει τον Κοτσοβό ότι βρίσκεται δίπλα του η Σπυροπούλου και τον προειδοποιεί ότι θα γίνει φασαρία!

Δείτε τη συνέχεια του άρθρου και τις φωτογραφίες ΕΔΩ
youweekly.gr

Έκτακτο: Οι φωτογραφίες Σπυροπούλου – Κοτσοβού που πλακώνονται στα μπουζούκια! (Photos)

ΒΟΜΒΑ από τον Γιάννη Μπέζο: «Δεν συνομιλώ με αγράμματους, με κοπρόσκυλα που…»