in

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ-ΒΟΜΒΑ: Βρέθηκε το Χαμένο Βιβλίο του “Άρχοντα των Δαχτυλιδιών” και θα γίνει Ταινία μέσα στο 2017!

Η Arwen και ο Aragorn δεν ήταν οι μόνοι διάσημοι εραστές στην ιστορία της Μέσης Γης. Πριν η Arwen αποφασίσει να επιλεξει τη θνητή ζωή με τον πραγματικό βασιλιά της Gondor, ο Beren και η Lúthien είχαν προηγηθεί μίλια (και αιώνες) και ένα καινούργιο σετ από βιβλία θα αποκαλύψει την κρυφή τους ιστορία.
Ο J.R.R. Tolkien, το μυαλό πίσω από το σύμπαν του άρχοντα των δαχτυλιδιών, έχει γράψει ένα βιβλίο που είναι ζωτικής σημασίας για τον κόσμο της Μέσης Γης και μιλάει για την ιστορία της Luthien και του Beren. Έτσι, αναμένεται να κυκλοφορήσει άλλο ένα αριστούργημα του Tolkien το 2017, έναν αιώνα αφού γράφτηκε.

Η ιστορία αυτή εκτυλίχτηκε στην Πρώτη Εποχή της Μέσης Γης, περίπου 6500 χρόνια πριν παρει την αποστολή της η συντροφιά του δαχτυλιδιού. Είναι μία ιστορία ρομαντισμού και περιπέτειας και είναι πολύ σημαντική για να καταλάβουμε την μυθολογία της Μέσης Γης. Οι δύο χαρακτήρες βρίσκονται σε εξέχουσα θέση στο “The Silmarillion” όπου έχουν ακόμα και δικό τους κεφάλαιο στην ιστορία της Μέσης Γης.

Αυτό το νέο βιβλίο θα έρθει για να καλύψει τα κενά της ιστορίας του και σίγουρα θα αφήσει το στίγμα του.

35

Μία πολύ σύντομη περιγραφή της ιστορίας των Beren και Lúthien: Οι δυο τους γνωρίστηκαν,ερωτεύτηκαν και ο Beren ζήτησε από τον πατέρα της, τον βασιλιά των ξωτικών, Thingol, το χέρι της. Εκείνος, τον διέταξε να φύγει και να επιστρέψει με ένα από τα Silmarils – 3 κοσμήματα που είχαν κλαπεί από τα ξωτικά από την πηγή του κακού στην Μέση Γη: Morgoth.

Μόνο τότε θα ήταν άξιος της αγάπης της κόρης του. Φυσικά, η Lúthien καταλήγει να τον ακολουθάει στο στόμα του λύκου. Κατάφεραν να πάρουν ένα από τα Silmarils αλλά το έχασαν (χάρη σε ένα λυκάνθρωπο)…

Υπάρχουν ακόμα πολλά στην ιστορία τους και όλες οι λεπτομέρειες βρίσκονται στο “The Silmarillion.” Αλλιώς μπορείτε να περιμένετε μέχρι το 2017!

Credit: inverse.com

Έπινε χυμό καρότου κάθε πρωί για 8 μήνες. Δείτε τι της συνέβη μετά

AΝAΤΡIΧIAΣΤIΚO ΒIΝΤEO με ιατρικές πρακτικές πριν απo έναν αιώνα! ΠΡOΣOΧH! Eικoνες ΣOΚ!