in

Αποκλειστικό! Αυτό είναι το ποσό που ζήτησε η Μενεγάκη για να ανάψει το χριστουγεννιάτικο δέντρο

Η μία κακοτυχία ακολουθεί την άλλη! Η περίοδος αυτή δεν είναι και η καλύτερη με την Ελένη Μενεγάκη, αφού τα χτυπήματα είναι απανωτά. Από τη μια έχει να διαχειριστεί τη σοβαρή κρίση της στη σχέση της με τον Παντζόπουλο και από την άλλη τα νούμερα της εκπομπής της πηγαίνουν από το κακό στο χειρότερο.

Μάλιστα μια τηλεοπτική εξέλιξη την έχει κάνει να χάνει τον ύπνο της.Πληροφορίες ωστόσο την ήθελαν να έχει συμφωνήσει να ανάψει εκείνη το χριστουγεννιάτικο δέντρο, ύστερα από την απόφαση των ιθυνόντων να διώξουν τη Σκορδά. Σύμφωνα με ρεπορτάζ της εκπομπής της Κατερίνας Καινούργιου η Ελένη αρνήθηκε καθώς θεώρησε ότι το ποσό που της δίνουν οι υπεύθυνοι είναι μικρό.

Μάλιστα αναφέρθηκε ότι η Μενεγάκη τους μίλησε με άσχημο τρόπο και με αγένεια.Όμως αυτή δεν είναι η αλήθεια. Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Youweekly.gr η Μενεγάκη ζήτησε να ανάψει το δέντρο με αντάλλαγμα να της δώσουν 20.000 ευρώ. Ένα ποσό που στις μέρες μας κάθε άλλο παρά μικρό είναι. Οι υπεύθυνοι μάλιστα προθυμοποιήθηκαν να της το δώσουν, αφού η Ελένη αποτελεί αναμφίβολα το πιο αγαπητό πρόσωπο της ελληνικής τηλεόρασης. Ωστόσο τελευταία στιγμή έκανε πίσω.

Αν και κάποιοι είπαν πως ζήτησε παραπάνω, εμείς αδυνατούμε να πιστέψουμε ότι ο λόγος που αρνήθηκε η παρουσιάστρια ήταν ότι το ποσό είναι μικρό, αφού κίνητρό της πάντα δεν είναι τα χρήματα αλλά η καλή διάθεση. Η οποία, όπως αναφέρει το περιβάλλον της μόνο στα ύψη δεν είναι. Γι΄αυτόν τον λόγο αρνήθηκε να αναλάβει αυτή την εκδήλωση και έτσι, το μόνο χριστουγεννιάτικο δέντρο που θα ανάψει είναι αυτό του σπιτιού της.

youweekly.gr

Αυτή και αν είναι αποκάλυψη: «Ο Ωνάσης μία εβδομάδα μετά το γάμο του με την Τζάκι βρέθηκε στο δωμάτιο της…» (Βίντεο)

Έξω φρενών η Χρυσούλα Διαβάτη: «Δεν θα ερχόμουν αν ήξερα ότι υπήρχε εδώ μια κυρία που…» (Βίντεο)