in ,

Αποκλειστικό! Δείτε για πρώτη φορά την κόρη της Μενεγάκη, Λάουρα Λάτσιου – Έχει γίνει ολόκληρη κοπέλα! (Photos)

Η Ελένη Μενεγάκη μπορεί να είναι μία πολυάσχολη γυναίκα, με πολλές επαγγελματικές υποχρεώσεις όμως πάνω από όλα, είναι μια τρυφερή μανούλα…

Όσο κι αν ο χρόνος την πιέζει εκείνη προσπαθεί πάντα να βρει τρόπο να περνάει ώρες με τα παιδιά της, όπου είναι το Α και το Ω στην ζωή της! Ο φωτογραφικός φακός του Youweekly.gr απαθανάτισε την όμορφη παρουσιάστρια με την κορούλα της, Λάουρα Λάτσιου στην Κηφισιά για ψώνια…

436000

Όπως θα δείτε και στις αποκλειστικές φωτογραφίες του Youweekly.gr, η Λάουρα έχει γίνει ολόκληρη γυναίκα. Κοντεύει να φτάσει την μαμά της σε ύψος….

436030

Η αλήθεια είναι, όπως έχει παραδεχθεί και η ίδια η Ελένη, το κοριτσάκι της αυτό είναι το πιο ήρεμο από όλα της τα παιδιά! «Πιστεύω πως όταν μεγαλώσω η Λάουρα θα είναι αυτή που θα με προσέξει…», έχει πει χαρακτηριστικά στην εκπομπή της… «Είναι άλλο παιδί, ξεχωριστό!».

111

Μαμά και κόρη απόλαυσαν τα ψώνια του αγκαλιασμένες και χάρισαν στον φωτογράφο του Youweekly.gr τα πιο τρυφερά στιγμιότυπα! Οι δυο του πέρασαν χρόνο μαζί, γελούσαν, συζητούσαν και δεν έδωσαν καμία σημασία στα αδιάκριτα βλέμματα!

3 4 5 6

Πηγή φωτογραφιών: Papadakis press

youweekly.gr

Δήλωση-βόμβα για τον πραγματικό λόγο του διαζυγίου Λιάγκα-Σκορδά: «Η Φαίη μετά τη γέννηση του δεύτερου γιου της…»

Τσιμιτσέλης – Λασκαράκη : Η πρώτη φωτογραφία της κόρης του – Δείτε πόσο μεγάλωσε!