in

Αυτή η οικογένεια δεν έχει δει τον γιο της για 3 ολόκληρα χρόνια. Δεν έχει όμως ιδέα ποιος κάθεται στο δίπλα τραπέζι. [Βίντεο]

Τον Ιούνιο του 2016, ένας νεαρός άνδρας με το όνομα Hadi αποφάσισε να κάνει φάρσα στην οικογένειά του με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Για τρία χρόνια, ο Hadi ζούσε στο Λονδίνο, και όσο ήταν στο κολέγιο, δεν ήταν σε θέση να πάει στο σπίτι του, στην Ινδονησία.

Ο Hadi είχε προγραμματίσει τελικά να κάνει ένα ταξίδι, αλλά ποτέ δεν είπε στους γονείς του ή στο μεγαλύτερο αδελφό του ότι πήγαινε σπίτι, ή ότι όσο έλειπε είχε χάσει σχεδόν 25 κιλά!

Με τη βοήθεια του άλλου του αδελφού, ο Hadi επινόησε ένα σχέδιο για να εκπλήξει τη μητέρα του, τον πατέρα του και τον μεγαλύτερο του αδελφό σε ένα εστιατόριο στη γενέτειρά του, στο Medan της Ινδονησίας. Δεν ήταν σίγουρος αν θα τον αναγνωρίσουν.

Ο Hadi κάθισε στο εστιατόριο φορώντας ένα εφαρμοστό γκρι πουκάμισο. Ο σερβιτόρος, ο οποίος ήταν επίσης στο κόλπο, τον έβαλε να καθίσει ακριβώς απέναντι από την οικογένειά του.

Από τη στιγμή που η μητέρα του τον κοίταξε, λίγα λεπτά αφ’ ότου είχαν ξεκινήσει το γεύμα τους, αναγνώρισε αμέσως τις ομοιότητες μεταξύ του μυστηριώδους σωσία και του αγαπημένου της γιου. “Αυτός ο τύπος μοιάζει τόσο πολύ με τον Hadi, δεν μπορώ να το πιστέψω”, λέει η μητέρα του. Αλλά ο πατέρας διαφώνησε, λέγοντας ότι δεν θα μπορούσε να είναι αυτός. “Όχι, είναι τόσο διαφορετικός!”

Μετά απ’ αυτό, ο Hadi έχει ένα μεγαλύτερο σχέδιο.

Όταν ο πατέρας του σηκώθηκε από το τραπέζι για να πάει στην τουαλέτα, ο Hadi εκμεταλλεύτηκε την ευκαιρία για να αποκαλύψει την ακραία μεταμόρφωση του και να επανασυνδεθεί με τη μητέρα του και τον αδελφό του. Η αντίδραση της μητέρας είναι ανεκτίμητη.

Όμως, οι τέσσερις τους αποφάσισαν να το διασκεδάσουν όταν ο πατέρας επέστρεψε στο τραπέζι

Παρακολουθήστε στο παρακάτω βίντεο τη στιγμή που ο πατέρας αντιλαμβάνεται ότι ο γιος του καθόταν απέναντί του όλη αυτή την ώρα. Η καλύτερη έκπληξη που είχε ποτέ!


Πηγή: diaforetiko

6 Μυστικά Για Τα Πιο Σέξι Φιλιά! Μάθε Να Φιλάς Και Κάνε Τον Να Κολλήσει!

Θυμάστε την Βίκυ Μαραγκάκη; Δείτε πώς είναι σήμερα [ΦΩΤΟ]