in

ΑΥΤΑ είναι τα 5+1 ψέματα για τον υπερτυχερό του ΤΖΟΚΕΡ στην Θεσσαλονίκη!

Το ντελίριο που επικράτησε με την κλήρωση του Τζόκερ της περασμένης Πέμπτης έδωσε δικαιολογημένα τη θέση του στην περιέργεια για την ταυτότητα του υπερτυχερού που κέρδισε το αστρονομικό ποσό των 13.824.348,52 ευρώ!

Το πρακτορείο του Παναγιώτη Παπατζιλάκη στον Εύοσμο Θεσσαλονίκης μοιραία «πολιορκήθηκε» από κανάλια και δημοσιογράφους, ωστόσο μια φήμη που διέρρευσε χθες το μεσημέρι ήταν αρκετή για να προκαλέσει χαμό και να κάνει όλη την ποδοσφαιρική πιάτσα να ψάχνεται.

Σύμφωνα με αυτήν ο υπερτυχερός που έπαιξε δελτίο των 3 ευρώ (με τυχαία επιλογή από τερματική μηχανή) ήταν πασίγνωστος ποδοσφαιριστής που αγωνίζεται σε μεγάλη ομάδα της Θεσσαλονίκης!

Μάλιστα, σύμφωνα με τη φήμη, οι θαμώνες του πρακτορείου έκαναν λόγο πως ο ποδοσφαιριστής συχνάζει στη συγκεκριμένη γειτονιά, καθώς εκεί διαμένουν οι γονείς του, ενώ σε μικρή ηλικία έχει αγωνιστεί στον Αγροτικό Αστέρα!

«Οχι μόνο δεν πέρασε από το πρακτορείο γνωστός ποδοσφαιριστής, αλλά δεν έχω ιδέα ποιος μπορεί να είναι ο τυχερός. Ούτε τηλέφωνο δεν έχω δεχθεί…» μας είπε έκπληκτος ο ιδιοκτήτης του πρακτορείου με τον οποίον επικοινωνήσαμε και συμπλήρωσε: «Από το μαγαζί πέρασε πολύς κόσμος, ειδικά το τελευταίο διήμερο, για να παίξει. Κι αν περνούσε γνωστός ποδοσφαιριστής, θα τον αναγνώριζα πρώτος εγώ που είμαι ποδοσφαιρόφιλος. Είναι από τις γνωστές φήμες που βγάζουν ορισμένοι για να γίνει ο ντόρος…» μας είπε και έφερε παράδειγμα την «αποκάλυψη» που είχε βγει στο προηγούμενο μεγάλο ποσό που είχε μοιράσει το τζόκερ (11 εκατομμύρια) πως τυχερός είναι ο γνωστός τραγουδιστής Σταμάτης Γονίδης!

Πηγή:sportdog.gr

7 λόγοι που το Kara Sevda δεν είναι απλά ένα ακόμη «τούρκικο».

Η Φαίη Σκορδά 10 χρόνια πριν – Οι πλαστικές που της άλλαξαν την ζωή! [photos]