in

Αυτός είναι ο γιος εφοπλιστή, φορέας του κορονοϊού στην Ικαρία. Κατάσταση υγείας, εξελίξεις

Ποιος είναι ο Ανδρέας Χατζηπατέρας που μετέφερε τον κορονοϊό στην Ικαρία;

Σύμφωνα με πληροφορίες του eReportaz η κατάσταση της υγείας του 25χρονου σκηνοθέτη Ανδρέα Χατζηπατέρα ο οποίος βρέθηκε στην Ικαρία και σκόρπισε τον τρόμο καθώς αποδείχθηκε ότι είναι φορέας του κορονοϊού είναι καλή.

Πριν λίγες ημέρες ο Ανδρέας Χατζηπατέρας μεταφέρθηκε στο Θριάσιο αεροπορικώς καθώς η κατάσταση της υγείας του είχε επιδεινωθεί επικίνδυνα. Την ίδια στιγμή οι Φούρνοι και η Ικαρία είναι σε καραντίνα με τους κατοίκους, εύλογα, να ανησυχούν για την κατάσταση της υγείας τους.

Την αποκάλυψη της ταυτότητας του πραγματικού Χατζηπατέρα ο οποίος νοσηλεύεται έκανε, έμμεσα, ο δημοσιογράφος Δήμος Βερύκιος στην εκπομπή Happy Day του Alpha.

Ερχόμενος από το Λονδίνο όπου γεννήθηκε και μεγάλωσε ο Ανδρέας Χατζηπατέρας συνοδευόμενος από την Βρετανίδα φίλη του δεν έμεινε σε 14ημερη καραντίνα όπως επιβάλλεται από το πρωτόκολλο του ΕΟΔΥ αλλά ταξίδεψε στην Ικαρία.

Εκεί βρέθηκε σε επαφή με κατοίκους και στη συνέχεια πήγε στο χωριό του τον Άγιο Πολύκαρπο. Μετά από μερικά 24ωρα η κατάσταση της υγείας του επιδεινώθηκε και κρίθηκε αναγκαία η μεταφορά του στο Θριάσιο όπου σύμφωνα με πληροφορίες νοσηλεύεται εκτός κινδύνου.

Από την πρώτη στιγμή υπήρξε σύγχυση στα ΜΜΕ καθώς διέρρευσε ότι επρόκειτο για τον γιο του εφοπλιστή Ιωάννη Κ. Χατζηπατέρα ο οποίος κατοικεί μόνιμα στις ΗΠΑ. Σε επικοινωνία ατόμων του περιβάλλοντος του εφοπλιστή με το eReportaz επισημάνθηκε ότι κανείς από τους υιους του εφοπλιστή δεν είχε ταξιδέψει στην Ικαρία!

Εκείνος ο οποίος απ΄ότι αποδεικνύεται είχε ταξιδέψει στην Ικαρία ήταν ο σκηνοθέτης Ανδρέας Χατζηπατέρας ο οποίος όπως καταγγέλλεται από τοπικούς άρχοντες του νησιού επέδειξε αντικοινωνική συμπεριφορά καθώς όχι μόνο έσπασε την καραντίνα αλλά δεν έδωσε σημασία στα συμπτώματα τα οποία παρουσίαζε.

Άτομα του περιβάλλοντος του σκηνοθέτη αναφέρουν πάντως ότι ο Ανδρέας Χατζηπατέρας δεν είχε καμία πρόθεση να κάνει dolce vita στην Ικαρία ή να σπείρει τον ιό. Πήγε στο χωριό του, λένε, απευθείας από το Λονδίνο προκειμένου να απομονωθεί.

Γεννημένος και μεγαλωμένος στο Λονδίνο, γόνος ελληνικής οικογένειας, ο Ανδρέας Χατζηπατέρας σπούδαζε το 2015 στην Νέα Υόρκη στην περίφημη σχολή κινηματογράφου του NYU, από την οποία έχουν αποφοιτήσει κορυφαίοι σκηνοθέτες όπως ο Μάρτιν Σκορτσέζε, ο Τζιμ Τζάρμους και πολλοί άλλοι. Αξίζει να σημειωθεί ότι μητέρα του Ανδρέα Χατζηπατέρα είναι η Μ. Κοχυλά σπουδαία μουσικός στο Λονδίνο.

fimes.gr

Κορονοϊός: Το πιο σκληρό μέτρο που έχει πάρει ελληνική κυβέρνηση. Έρχεται μεγάλος κόφτης σε…

Οι Γυναίκες Σταματούν Να Πηγαίνουν Για Μανικιούρ Και Κάνουν Ombre Στο Σπίτι Με Αυτόν Τον Τρόπο