in

Βάζει την οδοντόβουρτσα σε μία κατσαρόλα με βραστό νερό και περιμένει. Το αποτέλεσμα; Καταπληκτικό!

Τα αξεσουάρ είναι απαραίτητα για ένα μοδάτο λουκ. Είτε είναι σκουλαρίκια, δαχτυλίδια, κολιέ ή βραχιόλια, λίγη παραπάνω λάμψη ή χρώμα μπορούν να κάνουν πολλά.

Αλλά φαίνεται ότι τα κοσμήματα είναι όλο και ακριβότερα στις μέρες μας, και το ίδιο συμβαίνει και με τις τιμές των ρούχων, άρα πώς θα ντυθεί κομψά ένα κορίτσι χωρίς να αδειάσει ο τραπεζικός της λογαριασμός;

Η Katrina Sherwood από το μπλογκ ομορφιάς του Youtube «Katrinaosity», μόλις δημοσίευσε ένα πανέξυπνο τρόπο για να φτιάξετε τα δικά σας πλαστικά βραχιόλια με κάτι που ήδη έχετε στο σπίτι, αλλά συνήθως απλά πετάτε όταν παλιώνει, τις χρωματιστές σας οδοντόβουρτσες!

Ξανασκεφτείτε το πριν τις πετάξετε την επόμενη φορά. Γιατί μπορείτε να τις μετατρέψετε σε υπέροχα βραχιόλια! Όπως λέει, «είναι φωτεινές και χρωματιστές» και τώρα που γυρνάμε στο στυλ του 1980, είμαστε σίγουροι ότι αν δεν αρέσουν σε σας την ίδια αυτά τα βραχιόλια, τότε ξέρετε σίγουρα μία έφηβη που να της αρέσουν! Είναι τέλεια για το σχολείο ή ακόμα και για συναυλίες όπου το νέον και τα χρωματιστά φώτα είναι «in».

Και το καλύτερο, είναι πανεύκολο να τα φτιάξετε! Δείτε μόνες σας! Θα το φορούσατε;

Credit: jumblejoy.com

4 ασκήσεις για τα πόδια που ανακουφίζουν από πόνους της πλάτης, τον γοφών και των γονάτων, σε λιγότερο από 20 λεπτά

Οι τρομακτικές επιδράσεις του τσιγάρου στο σώμα σε ένα γράφημα – Τα όργανα ενός καπνιστή και ενός μη καπνιστή [εικόνες]