in

Βίντεο Αποκαλύπτει ΠΩΣ οι κλέφτες Σκύλων κλέβουν Κατοικίδια σε 30 μόλις Δευτερόλεπτα

Ένα βίντεο αποκαλύπτει πώς κλέφτες σκύλων κλέβουν κατοικίδια από το σπίτι τους δένοντας ένα σκοινί γύρω από τον λαιμό τους και τραβώντας τα πάνω από έναν τοίχο. Το βίντεο προέρχεται από τις κάμερες ασφαλείας ενός σπιτιού στην Κίνα και δημοσιεύτηκε στο People’s Daily Online.
Το βίντεο διαρκεί 47 δευτερόλεπτα και δημοσιεύτηκε μόλις 2 εβδομάδες πριν το ετήσιο φεστιβάλ σκυλίσιου κρέατος Yulin, κατά τη διάρκεια του οποίου 10.000 σκύλοι σφάζονται, μαγειρεύονται και καταναλώνονται για τους εορτασμούς του θερινού ηλιοστασίου.

Το βίντεο δείχνει τους σκύλους ελεύθερους στην αυλή ενός σπιτιού, όταν ξαφνικά αρχίζουν να γαβγίζουν σε κάτι που είναι έξω από την αυλή. Εμφανίζονται δύο άντρες, οι οποίοι πηδάνε πάνω από έναν τοίχο 2 μέτρων, δένουν τα σκυλιά με σκοινί και τα τραβάνε πάνω από τον τοίχο φεύγοντας.

Η όλη διαδικασία διαρκεί 30 δευτερόλεπτα και τα σκυλιά φαίνονται να πονάνε πολύ. Στο ετήσιο φεστιβάλ Yulin στην επαρχία Guangxi της Κίνας σφάζονται, μαγειρεύονται και πωλούνται δεκάδες χιλιάδες ζώα.

Σύμφωνα με τα στοιχεία που δημοσίευσε το Humane Society International, 30 εκατομμύρια σκύλοι σκοτώνονται και καταναλώνονται στην Ασία κάθε χρόνο – στην Κίνα μόνο 10-20 εκατομμύρια. Γίνονται διαμαρτυρίες από ακτιβιστές προκειμένου να σταματήσουν οι εορτασμοί αυτοί, ανάμεσα τους ένας στο Πεκίνο και ένας στο Λονδίνο αυτές τις μέρες.

Η Mimi Bekhechi, διευθύντρια της οργάνωσης PETA, δήλωσε στην MailOnline: “Αυτοί οι βίαιοι εγκληματίες του βίντεο πρέπει να βρεθούν και να απολογηθούν για τις πράξεις τους.” “Παρακαλούμε όποιον αναγνωρίζει αυτούς τους άντρες ή το βανάκι που οδηγούσαν να επικοινωνήσει με τις αρχές αμέσως, πριν συμβεί αυτό και σε άλλους σκύλους.”

“Έρευνες έχουν δείξει ότι πολλά ζώα στην Κίνα σκοτώνονται και το κρέας τους διακινείται.

Πέρσι, μια έρευνα αυτόπτων μαρτύρων της PETA στην Κίνα αποκάλυψε ότι οι σκύλοι χτυπιούνται με ρόπαλα και σκοτώνονται προκειμένου το δέρμα τους να χρησιμοποιηθεί για δερμάτινα γάντια, ζώνες, γιακάδες, παιχνίδια για σκύλους και άλλα αντικείμενα που πωλούνται σε όλο τον κόσμο.”

Credit: dailymail.co.uk

ΑΝΑΤΡΟΠΗ με τον θάνατο του Παναγιώτη Μαυρίκου; Τι διαπιστώθηκε στο μοιραίο αυτοκίνητο;

Μην αρχίζεις τη μουρμούρα: Είναι αυτό το νέο ζευγάρι της σειράς;