in

Γιατί το μαγνήσιο είναι το πιο ισχυρό χαλαρωτικό ανόργανο συστατικό στον κόσμο!

Η ανεπάρκεια σε αυτό την κρίσιμο θρεπτικό συστατικό αυξάνει στο διπλάσιο τις πιθανότητες να πεθάνετε σε σχέση με τους άλλους ανθρώπους, σύμφωνα με μία έρευνα που δημοσιεύθηκε στο «The Journal of Intensive Care Medicine». Είναι επίσης υπεύθυνο για μία λίστα από συμπτώματα και ασθένειες, οι οποίες υποβοηθούνται αλλά και συχνά θεραπεύονται από την αύξηση αυτού του θρεπτικού συστατικού. Πράγματι, στην πράξη, αυτό το συστατικό είναι ένα από τα μυστικά μου όπλα ενάντια στις ασθένειες . Ωστόσο, μέχρι το ήμισυ των Αμερικανών έχουν έλλειψη αυτού του θρεπτικού συστατικού και δεν το γνωρίζουν.

Μιλάω φυσικά για το μαγνήσιο.
Είναι ένα αντίδοτο για το στρες, είναι το πιο ισχυρό ανόργανο συστατικό που υπάρχει, και μπορεί να βοηθήσει να βελτιώσετε τον ύπνο σας.
Το βρίσκω αρκετά αστείο που οι περισσότεροι γιατροί δεν έχουν ιδέα για τα οφέλη που προσφέρει το μαγνήσιο, επειδή το χρησιμοποιούμε συνεχώς στην συμβατική ιατρική. Αλλά δεν στεκόμαστε να σκεφτούμε γιατί ή πόσο σημαντικό είναι για την συνολική υγεία μας και γιατί βοηθάει το σώμα μας να λειτουργεί καλύτερα.

Το χαλαρωτικό ανόργανο συστατικό
Σκεφτείτε το μαγνήσιο ως ένα χαλαρωτικό ανόργανο συστατικό. Οτιδήποτε είναι σφικτό, ευερέθιστο, με κράμπες και δύσκαμπτο είτε αν είναι κάποιο σημείο στο σώμα μας ή ακόμα και η διάθεση μας, είναι ένα σημάδι από έλλειψη μαγνησίου.
Αυτό το πολύ σημαντικό συστατικό είναι η αιτία για πάνω από 300 ενζυμικές αντιδράσεις και βρίσκεται σε όλους τους ιστούς σας – αλλά κυρίως στα οστά, στου μυς και στον εγκέφαλο σας. Πρέπει να το έχετε για να δημιουργήσουν τα κύτταρα σας ενέργεια, για να λειτουργήσουν πολλές χημικές αντλίες στο σώμα σας, για τη σταθεροποίηση των μεμβρανών, και για να βοηθήσουν τους μυς να χαλαρώσουν.
Πότε ήταν η τελευταία φορά που έφαγες μια γερή δόση από φύκια, ξηρούς καρπούς, χόρτα και φασόλια? Αν είσαι όπως οι περισσότεροι άνθρωποι, η μεγαλύτερη κατανάλωση ξηρών καρπών έρχεται από το φυστικοβούτυρο.

Γι’αυτό τον λόγο η λίστα με τις παθήσεις που σχετίζονται με την έλλειψη μαγνησίου είναι τόσο μεγάλη. Στην πραγματικότητα, υπάρχουν πάνω από 3.500 ιατρικές αναφορές για την έλλειψη μαγνησίου
Παρόλα αυτά το συστατικό αυτό συχνά αγνοείται επειδή δεν είναι φάρμακο, ενώ είναι πολύ πιο ισχυρό από τα φάρμακα σε πολλές περιπτώσεις. Γι’αυτό και χρησιμοποιείται στα νοσοκομεία για επείγουσες καταστάσεις όπως είναι οι επιληπτικές κρίσεις και οι καρδιακές ανακοπές.

Μπορεί να έχεις έλλειψη μαγνησίου αν έχεις ένα από τα παρακάτω συμπτώματα: Μυϊκές κράμπες ή συσπάσεις Αϋπνία Ευερεθιστότητα Ευαισθησία σε δυνατούς θορύβους Άγχος Αυτισμό Σύνδρομο απόσπασης προσοχής (ADD) Ταχυπαλμίες Στηθάγχη Δυσκοιλιότητα Πρωκτικούς σπασμούς Πονοκεφάλους Ημικρανίες Ινομυαλγία Χρόνια κόπωση Άσθμα πέτρες στα νεφρά Διαβήτη Παχυσαρκία Οστεοπόρωση υψηλή αρτηριακή πίεση PMS Κράμπες περιόδου Ευερέθιστη κύστη Σύνδρομο ευερέθιστου εντέρου Παλινδρόμηση Δυσκολία στην κατάποση

Σταματήστε να αδειάζετε το σώμα σας από το Μαγνησίο Περιορίστε του καφέδες, τις κόκα κόλες, το αλάτι, την ζάχαρη και το αλκοόλ. Μάθετε πώς να ασκήσετε μία ενεργή χαλάρωση Ρωτήστε αν κάποια φάρμακα που παίρνετε ήδη προκαλούν την απώλεια μαγνησίου

Να τρώτε Φαγητά υψηλά σε μαγνήσιο
Συμπεριλάβετε τα παρακάτω στην διατροφή σας όσο πιο συχνά μπορείτε.

Kelp (είδος από θαλάσια φύκια), πίτουρα σιταριού, φύτρο σιταριού, αμύγδαλα, κάσιους, μαύρο σιτάρι, καρύδια Βραζιλίας, dulse, φουντούκια, κεχρί, καρύδια πεκάν, καρύδια, σίκαλη, τόφου, φασόλια σόγιας, καστανό ρύζι, σύκα, λάχανο, γαρίδες, αβοκάντο, μαϊντανό, φασόλια, κριθάρι, χόρτα πικραλίδα, και σκόρδο.

Πηγή

Μήπως έχετε Κύστη στο Σβέρκο ή πίσω από το Αυτί σας; Δείτε ΠΩΣ θα την Εξαφανίσετε με Φυσικό Τρόπο!

ΠΩΣ να διώξετε τα Κουνούπια φυσικά χρησιμοποιώντας ΜΟΝΟ 3 Συστατικά!